Thailand სამუშაო ნებართვა

ტაილანდში ცხოვრება არ არის ისეთივე, როგორც ტაილანდში დასვენება. ტაილანდში ცხოვრებისთვის ადაპტირება უნდა იყოს მოქნილი და ადაპტირებადი და ასევე კულტურისა და ხალხის მსგავსად.

ვაკანსიები ტაილანდი საჭიროა მეტი ტაილანდის სამუშაო ნებართვა - მათ ფრთხილად მომზადება სჭირდებათ. ტაილანდის აღება გისურვებთ, რადგან ის არის ყველა თავისი სირთულეები, წინააღმდეგობები და გამოწვევები. საკითხები, რომ ყველა ალბათობა არ კი გადაკვეთს თქვენი გონება, როგორც თქვენ დაიწყო ტაილანდური სამუშაოს ძებნა, დაუპირისპირდებიან თქვენ.

თქვენ არ მიიღებთ ძალიან მსუბუქად გავლენას ტაილანდში მუშაობის ნებართვა თქვენი თავგადასავლის შედეგზე! იფიქრე მაგალითად, შეგიძლიათ გაეცნოთ უცხო საემიგრაციო წესებსა და პრაქტიკას, უცნაური სამუშაოს გამოყენების პროცედურებს, უჩვეულო სამუშაოს შერჩევის ტენდენციებს და უცნაური მენეჯმენტის კულტურას.

გლობალიზაციის მიუხედავად, თქვენ უნდა იცოდეთ, რომ ეროვნული განსხვავებები არა მარტო სხვადასხვა ენაზე გამოვლენ, არამედ სხვადასხვა რეკრუტიკურ პრაქტიკაში.

ყველაზე ვიზიტები Thailand უპრობლემოდ არიან, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რომელიც შეიძლება იყოს სამოქალაქო მიზნების წინააღმდეგ, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები.
თქვენ უნდა განახორციელოთ მაღალი ხარისხის უსაფრთხოების ცნობიერების გამო კრიმინალური საქმიანობის და ძალადობის მაღალი დონე, უსაფრთხოების გაუარესება, მიმდინარე პოლიტიკური დაძაბულობა, სპორადული დემონსტრაციები და საპროტესტო აქციები ბანგკოკში და სხვაგან ტაილანდში.
ბოლო წლების განმავლობაში, ტაილანდური ხელისუფლებამ განახორციელა ბევრი გამოძიება და ოპერაციების წინააღმდეგ ტერორისტული ქსელები.
მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. იმისათვის, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები და ვიზების მოქმედებს და უზრუნველყოფილი უსაფრთხო ადგილზე. განახორციელოს ასლი თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები, ვიდრე ორიგინალები.
შეინარჩუნოს დაბალი ნახვა, განსხვავდება დრო და მარშრუტები მოგზაურობა და სიფრთხილე მართვის დროს.
მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გააუმჯობესებს თქვენი კომფორტს და უსაფრთხოებას.

თქვენი ეროვნებისა და თქვენი მოგზაურობის მიზანი დამოკიდებულია მოქმედების ნებართვასთან დაკავშირებით სამუშაო ვიზა. ტაილანდური კანონი მოითხოვს უცხოელს, რომ მიიღოთ საარსებო მინიმუმი, რათა მიიღონ სამუშაო ნებართვა.

დამდგენი დასაქმება ტაილანდში რომ კარგად გადაიხადოს შეიძლება გამოწვევა განსაკუთრებით იმ ექსპატრიანტებისთვის, ვისაც სურს ცხოვრობს ტაილანდში.

უცხოელისთვის, ჯერ კიდევ ადვილია ბანგკოკში სამუშაოდ, ვიდრე ტაილანდის სხვა ნაწილებში. მიუხედავად ამისა, სამუშაოს შეთავაზებამდე თქვენს დამქირავებელმა უნდა უზრუნველყოს მტკიცებულება, რომ არ არსებობს ტაილანდური მოქალაქე, რომელიც ხელმისაწვდომი გახდება ვაკანსიაზე.

სანამ გაგზავნის სამუშაო პროგრამები, თქვენ უნდა გაირკვეს, პირველი თუ კომპანიების მიღების განაცხადი აქვს უფლება დასაქმება უცხოელები.

გაითვალისწინეთ, რომ არსებობს გარკვეული შეზღუდვები უცხოელ მუშაკებსა და თანამშრომლებს შორის. მაგალითად, უცხოური ბიზნეს აქტით, უცხოელები არ უნდა მუშაობდნენ სამშენებლო სექტორში, საცალო და დასაქმების სხვა სფეროებში.

აქედან გამომდინარე, ტაილანდში მუშაობის საუკეთესო შესაძლებლობები კვალიფიცირებული პოზიციებია აღწერილი სფეროებში ტაილანდი სამსახური ძებნა გვერდზე.

Passport

ტაილანდის შემოსვლას ყველა უცხო ქვეყნის მოქალაქე სჭირდება. უცხოელი მონაწილეობის უფლების გარეშე ტაილანდში შესვლას არ ექვემდებარება და ის დაბრუნდება ქვეყნიდან.

თქვენი პასპორტი ძალაშია მინიმუმ 6 თვის განმავლობაში ჩამოსვლის დღიდან და თქვენ უნდა ჰქონდეთ ნამდვილი დაბრუნების ბილეთი, რომელიც გამოსადეგია შესვლის დღიდან 15 დღის განმავლობაში.

თქვენს პასპორტს პასპორტში უნდა ჰქონდეთ ადექვატური და გამოყენებული გვერდები, რაც საჭიროა მარკირების და გამგზავრების შემდეგ.

Visa

მნიშვნელოვანია წინასწარ მიიღოს სწორი ტაილანდური ვიზა, რომელიც გაძლევთ საშუალებას ტაილანდში მუშაობა. უცხოელი სამუშაოს მაძიებლებმა უნდა მოძებნონ დამსაქმებელი, რომ ისარგებლოს სათანადო სამუშაო ნებართვის მისაღებად და სავიზო სამუშაო საემიგრაციო ორგანოებისათვის მათი სახელით წინასწარ სამუშაოს დაწყების თარიღამდე.

ძალიან რთულია უცხოელებისთვის ტაილანდი მუშაობისთვის, რადგან ძალიან მკაცრი იმიგრაციისა და სავიზო მოთხოვნების გამო. პროცესი გართულებულია და ძალიან გრძელია.

სამუშაო ნებართვების გაცემა

ტაილანდში იურიდიული მუშაობისთვის მუშაობის ნებართვა გაქვთ. სამუშაო ნებართვა არის იურიდიული დოკუმენტი, რომელიც ადგენს თქვენს პოზიციას, ამჟამინდელ ოკუპაციას ან სამუშაოს აღწერას და ტაილანდურ კომპანიას. ის ასევე წარმოადგენს ლიცენზიის ან სამუშაოს შესრულების ლიცენზიას, რომლისთვისაც თქვენ მიიღებთ ნებართვას.

თქვენ უფლება გაქვთ მიმართოთ სამუშაო ნებართვას, სანამ არ გაქვთ საიმიგრაციო ვიზა ან რეზიდენტი ვიზა, დამსაქმებელი, რომელიც უზრუნველყოფს სამუშაო ნებართვის დოკუმენტაციას და ოკუპაციის შესრულებას არ ექვემდებარება უცხოელებს.

პრაქტიკაში, ტაილანდში მუშაობს მხოლოდ მაღალკვალიფიციური პერსონალის, აღმასრულებელი, მკვლევარების, ტრენინგისა და მუშაკის მუშაობის ნებართვა, სადაც შრომის დეფიციტია ტაილანდში.

თქვენ იხილავთ სხვადასხვა წესებს EFL მასწავლებლებისთვის, რომლებიც იყენებენ B ვიზაზე. თუ თქვენ დაინტერესებული ხართ ტაილანდში ინგლისური ენის შესწავლით, მიმართეთ უახლოეს ტაილანდურ საელჩოს ან საკონსულოს შემდგომი სავიზო ინფორმაციისთვის.

ტაილანდში შესვლისთანავე, თუ თქვენ გაქვთ სწორი ვიზა, მიიღებთ თავდაპირველი დროებითი ყოფნის ნებართვას, ჩვეულებრივ მოქმედებს 90 დღე.

ამის შემდეგ რაც შეიძლება სწრაფად, დასაქმების დეპარტამენტში დროებითი სამუშაო ნებართვის მისაღებად საჭიროა.

შემდეგ დროებით სამუშაო ნებართვის მიღების შემდეგ, თქვენ გაქვთ შეზღუდული დრო, რომ მიმართოთ გრძელვადიან ვიზას საემიგრაციო ბიუროში ყოფნის ნებართვის გაგრძელება.

თქვენ შეგიძლიათ მხოლოდ შეასრულოთ სამუშაოს ნებართვაში მითითებული სამუშაოს მითითებული დამსაქმებელი

სასწრაფო სამუშაო ნებართვა

მოკლევადიანი სამუშაოებისთვის გადაუდებელი სამუშაო ნებართვა საშუალებას იძლევა, ტაილანდში შესვლა უშუალოდ ვიზის გარეშე, სამუშაო ადგილების ნებართვის წარდგენამდე რამდენიმე დღით ადრე. გაითვალისწინეთ, რომ დღეების რაოდენობა უცხოელი ნებადართულია ვიზის გარეშე დარჩება ეროვნულობაზე და მერყეობს 14 და 90 დღის განმავლობაში. მოკლევადიანი სამუშაოებისთვის გადაუდებელი სამუშაო ნებართვაა უცხოელი მოქალაქეებისათვის, რომელთაც სურთ მუშაობა ტაილანდში 15 დღემდე.

გრძელვადიანი სამუშაო ნებართვა

დან მუშაობა Thailand იურიდიულად, თქვენ დაგჭირდებათ ტაილანდი სავიზო და სამუშაო ნებართვა. ჩვეულებრივ, სამუშაო ბარათით მოპოვებისთვის საჭიროა პირველი ვიზა. B ვიზაზე წასვლამდე კონსულტაციები უნდა გაიაროთ შრომის დეპარტამენტში, თუ რომელი სამუშაო ადგილები შეგიძლიათ გამოიყენოთ როგორც უცხოელი (ბევრი სამუშაო ადგილი მხოლოდ ტაილანტებისთვისაა განკუთვნილი).

ნორმალური პროცედურა იქნება თქვენი ქვეყნის რეზიდენციაში ვიზის მისაღებად, ტაილანდური შრომის დეპარტამენტის დამტკიცების წერილით. ტაილანდში ჩამოსვლის შემდეგ, თქვენი სამუშაო ნებართვისთვის გამოიყენებთ. თქვენს დამქირავებელს შეუძლია მოითხოვოს სამუშაო ნებართვა სანამ ჩამოვა.

თუ ტაილანდში სხვა ვიზაზე შემოდიხართ (ანუ ტურისტული ვიზა) და შემდეგ ვეძებთ სამუშაოს, ნაკლებად სავარაუდოა, რომ მიიღოთ სამუშაო ნებართვა. თუმცა, თქვენ გაქვთ მეტი შანსები, თუ კომპანია, რომელიც კანონიერად დასაშვებია უცხოელებისთვის დასაქმება, შესთავაზა სამუშაო. ნებისმიერ შემთხვევაში, თქვენ კვლავ უნდა დატოვონ ქვეყანა, რომ გამოიყენოთ B ვიზა, სანამ შეძლებთ თქვენი სამუშაო ნებართვის მისაღებად.

ტაილანდის სამუშაო ნებართვის გამოყენება არ შეიძლება. თქვენი მომავალი დამსაქმებელია თქვენთვის მისაღებად

საჭირო დოკუმენტები

B ვიზაზე განაცხადის მისაღებად თქვენ ალბათ საჭიროა რამდენიმე ან ყველა შემდეგი:

  • მთლიანად სავიზო განაცხადის ფორმა
  • პასპორტის ან სამგზავრო დოკუმენტის მოქმედების ვადა მინიმუმ 18 თვის
  • One (4 x 6 სმ) პასპორტის ფოტო, გადაღებული ბოლო ექვსი თვის განმავლობაში
  • ადეკვატური ფინანსების მტკიცებულება
  • წერილი დამტკიცების საწყისი შრომის (მიიღოს ეს წერილი, დამქირავებელს ტაილანდი უნდა წარმოადგინოს ფორმა WP3 ოფისში საგარეო მუშაკთა ადმინისტრაცია)
  • წერილიდან, რომელიც ითხოვს ტაილანდში ვიზიტის მიზანს

გარდა ამისა, თქვენ მოგიწევთ წარმოადგინოთ სხვადასხვა პირად და კორპორატიული დოკუმენტები განაცხადის მხარდასაჭერად, მაგ. ხარისხის სერტიფიკატი, ხუთი წლის მუშაობის გამოცდილების დამადასტურებელი საბუთი, სამედიცინო მოწმობა, ტაილანდში მისამართი და მითითებები მიმდინარე ან / და საწყისი წინა დამსაქმებლები.

პროცესები და მოთხოვნები ხშირად იცვლიან და განსხვავდებიან თქვენი მოქალაქეობის, განაცხადის ქვეყნის, თქვენი პირადი გარემოებებისა და დამოკიდებულებების მიხედვით. საჭიროა ინგლისურ ენაზე თუ არა რომელიმე დოკუმენტის დაკანონება ან / და თარგმნა.

ტაილანდის სამუშაო ნებართვის შესახებ დამატებითი ინფორმაციის მისაღებად დაუკავშირდით ტაილანდურ საელჩოს ან საკონსულოში, სადაც ცხოვრობთ

სავიზო მფლობელთა მეუღლეები და ბავშვები დასჭირდებათ არა იმიგრანტი O ვიზა.

სამუშაო ნებართვის პროცესი დრო

დამუშავების დრო განსხვავდება ვიზის ტიპის, მოქალაქეობის და განაცხადის ქვეყნის მიხედვით. გრძელვადიანი სამუშაოების ნებართვისთვის, ეს ჩვეულებრივ ტაილანდში შესვლამდე დაახლოებით 1- ტაილანდში პროცესის დასასრულებლად ის მოითხოვს 2- დან დღის განმავლობაში გადაუდებელი განაცხადებისთვის 2-1 თვის განმავლობაში სტანდარტული განაცხადებისთვის.

სამუშაოების დაწყებამდე, დარწმუნდით, რომ თქვენ გაქვთ ხელმოწერილი შრომითი ხელშეკრულება და B ვიზა, რომელიც მოიცავს სამუშაო ნებართვას

სამუშაო ნებართვის ხანგრძლივობა დრო

სამუშაო ნებართვა, როგორც წესი, გაცემულია მაქსიმუმ 2 წლის განმავლობაში და განახლებადია. Non-immigrant B ვიზა მოქმედებს ერთი წლის განმავლობაში, მაგრამ თავდაპირველი ყოფნა შემოიფარგლება მხოლოდ 90 დღე. თქვენ შეგიძლიათ მიმართოთ B ვიზის გაგრძელებას ერთი წლის განმავლობაში.

სამუშაო ნებართვის გაფართოება

სამუშაოს ნებართვის გაფართოების მისაღებად პირველ რიგში საჭიროა განახლებული ნებართვის გაგრძელება. ამის შემდეგ შეგიძლიათ განაახლოს სამუშაო ნებართვაც.

დატოვება ტაილანდი

თუ ქვეყნის დატოვება გინდა, დროულად უნდა მიმართოთ ხელახლა შესვლის ნებართვას, დაბრუნებამდე და სამუშაოს დაბრუნებამდე. ქვეყნის დატოვების გარეშე სამუშაო ძალის ნებართვასა და ვიზას გაუქმებს.

ქვეყნის დატოვამდე, სანამ არ დატოვებთ სამუშაოს, თქვენ უნდა გააუქმოს თქვენი ნებართვის გაგრძელება. ეს მოითხოვს დამქირავებლის წერილს, რომელიც უნდა წარუდგინოს საემიგრაციო განყოფილებას ბოლო სამუშაო დღის განმავლობაში ან თქვენი ბოლო დღე შაბათ-კვირას ან საჯარო დღესასწაულს, მომდევნო სამუშაო დღეს.

სხვა ტაილანდი სამუშაო ნებართვის ინფორმაცია

იმისათვის, რომ წარმატებული იყოს თქვენი ტაილანდი სამუშაოს ძიება და მიღების სამუშაო გსურთ, თქვენ უნდა მოამზადოს Thailand სამოტივაციო წერილი და Thailand CV რომელიც თქვენ უნდა ელ მყისიერად დამსაქმებელთა შერჩევა სამუშაოს ძიება Thailand.

ტაილანდის გასაუბრების მიღებისას მიიღებთ მონაწილეობას ტაილანდი სავიზო და Thailand მუშაობის ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ გასაუბრებაზე და შეხედეთ ტაილანდურ ტანსაცმელს, იმიტომ რომ ჩაცმის არის ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

შეამოწმეთ გასაუბრება do და არ, გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდი.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ წარმატებებს Thailand სამუშაო ნებართვა!