Thailand ვიზა - როგორ შეიძლება ვიზის ტაილანდი

მუშაობა საზღვარგარეთ საჭიროებს საფუძვლიან მომზადებას. პრობლემები, რომ ყველა ალბათობაში არ კი გადაკვეთა თქვენი გონება იმ დროს თქვენ გადაწყვეტილება მოძიების დასაქმება ტაილანდში, დაუპირისპირდებიან თქვენ.

დამოკიდებულია თქვენი ეროვნების, ისევე, როგორც მიზანი თქვენი მოგზაურობა, თქვენ შეიძლება უნდა ვიზიტი სავიზო და / ან სამუშაო ვიზა. არსებობს სხვადასხვა ვიზები სხვადასხვა საჭიროებების და / ან შემთხვევები.

ში Thailand არ არის იგივე როგორც აპირებს შვებულებაში ტაილანდი. თქვენ უნდა იყოს მზად ტაილანდი, როგორც ეს არის ყველა მისი სირთულეები, წინააღმდეგობები და გამოწვევები.

ყველაზე ვიზიტები Thailand უპრობლემოდ არიან, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რომელიც შეიძლება იყოს სამოქალაქო მიზნების წინააღმდეგ, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები.
თქვენ უნდა განახორციელოთ მაღალი ხარისხის უსაფრთხოების ცნობიერების გამო კრიმინალური საქმიანობის და ძალადობის მაღალი დონე, უსაფრთხოების გაუარესება, მიმდინარე პოლიტიკური დაძაბულობა, სპორადული დემონსტრაციები და საპროტესტო აქციები ბანგკოკში და სხვაგან ტაილანდში.
ბოლო წლების განმავლობაში, ტაილანდური ხელისუფლებამ განახორციელა ბევრი გამოძიება და ოპერაციების წინააღმდეგ ტერორისტული ქსელები.
მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. იმისათვის, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები და ვიზების მოქმედებს და უზრუნველყოფილი უსაფრთხო ადგილზე. განახორციელოს ასლი თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები, ვიდრე ორიგინალები.
შეინარჩუნოს დაბალი ნახვა, განსხვავდება დრო და მარშრუტები მოგზაურობა და სიფრთხილე მართვის დროს.
მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გააუმჯობესებს თქვენი კომფორტს და უსაფრთხოებას.

Passport

ყველა უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს უნდა პასპორტში შესვლის ტაილანდი. უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს გარეშე პასპორტში არ დაიშვება შესვლის ტაილანდი და უბრუნდება ქვეყნის გამგზავრების.

თქვენი პასპორტი ძალაში უნდა იყოს მინიმუმ 6 თვის განმავლობაში იმ დღიდან ჩამოსვლის და თქვენ უნდა აქვს მოქმედი ბილეთი, რომელიც არის გამოსადეგი ფარგლებში 15 დღის შემდეგ შესვლის თარიღს. თქვენი პასპორტი უნდა ჰქონდეს ადეკვატური გაეროს გამოიყენება გვერდებზე, საშუალებას რაიმე საჭირო მარკების საფუძველზე ჩამოსვლის და გამგზავრების.

Thailand ვიზები

სავიზო მოთხოვნები დამოკიდებული უცხოელი მოქალაქეობა და მისი განკუთვნილი დაყოვნების ტაილანდი.

შეგიძლიათ მიმართოთ ექვსი სხვადასხვა სახის ვიზები ტაილანდურ საელჩოები მსოფლიოში:

  • სატრანზიტო ვიზა
  • ტურისტული ვიზა
  • არასაემიგრაციო ვიზის
  • დიპლომატიური ვიზა
  • ოფიციალური Visa
  • თავაზიანობა Visa

უნდა იცოდეს, რომ Thai სავიზო რეჟიმის შეცვლის დროდადრო და Thai საელჩოს შეუძლია საუკეთესო დღემდე ტაილანდი სავიზო ინფორმაცია.

თქვენ უნდა თარგმნოს ტაი და ინგლისური ნებისმიერი უცხო ენაზე შედგენილი დოკუმენტები. იმ შემთხვევაში, ინგლისური, თარგმანი, თქვენ უნდა ნოტარიულად საბუთები.

გვახსოვდეს, რომ ტაილანდში, თქვენ ექვემდებარება ადგილობრივი კანონმდებლობის შესაბამისად. ჩვენება აბუჩად რომ Thai მთავრობის ოფიციალური პორტში შესვლის ან სხვაგან არის სერიოზული დანაშაული.

მოკლე ვიზები

ტურისტული და სატრანზიტო ვიზების

უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს მოითხოვს ვიზა ტაილანდი მოკლე ყოფნის სამ თვემდე. შეეცდება რჩევა Thai საელჩოს თქვენს ქვეყანაში, რათა უზრუნველყოს გაქვთ მიმდინარე ინფორმაცია.

Thai უვიზო

იმ მიზნით, რომ მოკლე (up to 30 დღე) დღესასწაული, შეგიძლიათ მიუთითოთ ტაილანდი ვიზის გარეშე, თუ თქვენ ხართ მოქალაქე ახალი ზელანდია, ავსტრალია, კანადა, აშშ და ევროპის სახელმწიფოთა უმრავლესობამ. ნაციონალები ამ ქვეყნებში შეიძლება შევიდეს Thailand არ არის პასუხისმგებელი გარეშე წინასწარი განაცხადი დოკუმენტაცია.

ტაილანდი სავიზო გაუქმებასთან გაიცემა ჩასვლისთანავე ტაილანდი მეშვეობით საერთაშორისო აეროპორტში. თუმცა, იმ შესვლის ტაილანდი მიწის შეუძლია მიიღოს მხოლოდ 15 დღე გათავისუფლება.

მოთხოვნები უვიზო

  • პასპორტში მინიმალური მოქმედების 6 თვის
  • ბილეთის მეშვეობით ან ბილეთი
  • Proof თანხების ხანგრძლივობა თქვენი ყოფნის.

Thai ტურისტული ვიზა

თუ თქვენი მოქალაქეობის არ ისარგებლოს თქვენ ტაილანდი სავიზო უარის თქმა, თუ თქვენ გეგმავთ დარჩება ტაილანდი უმეტეს 15 / 30 დღის განმავლობაში, თქვენ უნდა მიმართონ Thai ტურისტული ვიზა საათზე საელჩოს ან საკონსულოს გარეთ სამეფოს. Thai ტურისტული ვიზა ძალაშია 3 to 6 თვე და შეიძლება შეიცავდეს ერთ ან რამდენიმე entries. თქვენ ეწვევა ვიზის საფასური თითოეული ჩანაწერი.

სია, რომლებიც აპირებენ გამგზავრებას ტაილანდი მეზობელ ქვეყანაში და ისევ ტაილანდი შეუძლიათ მიმართონ რამდენიმე ზედიზედ 30 ან 60 დღიანი ვიზა. უმეტეს, სამი ვიზები გაიცემა ერთ დროს, გაცემის სია ან 30 ან 60 დღე თითოეული შესვლის ტაილანდი (მაქსიმუმ 3x60 დღის განმავლობაში, მოითხოვს სია დატოვება ფარგლებში 60 დღის დაწყებამდე შემდეგი 60 დღიანი ვიზა).

ტურისტული ვიზა განაცხადს, თქვენ მოითხოვს:

  • პასპორტის ან სამგზავრო დოკუმენტის მოქმედების ვადა მინიმუმ 6 თვის
  • სავიზო განაცხადის ფორმა მთლიანად შევსებული
  • ბოლო (4 x 6 სმ) პასპორტის ფოტო
  • ბილეთი
  • საკმარისი თანხები (10,000 Baht სულზე და 20,000 Baht ოჯახზე)

თუ თქვენ არა მთლიანად შევსებული განაცხადის ფორმა, ტაილანდური საელჩო შეიძლება უარი თქვას სავიზო გარეშე დაბრუნების სავიზო მოსაკრებელი. საელჩოს შეიძლება ასევე მოითხოვოს დამატებითი დოკუმენტები ან ითხოვენ ინტერვიუში.

არასაემიგრაციო ვიზების

არსებობს მრავალჯერადი ვიზა ადამიანი შესვლის ტაილანდი სხვა მიზნით, გარდა ტურიზმი. არასამთავრობო საემიგრაციო ვიზის არის დარჩენის შეზღუდული დრო ტაილანდი. სავიზო გაძლევთ უფლებას მისვლა ტაილანდი მუშაობა, სწავლა, გადადგეს ან შეუერთდეს. თუ თქვენ აპირებთ უნდა მიმართონ Thai მუშაობის ნებართვა, თქვენ უნდა ფლობდეს არასაემიგრაციო ვიზის პირველი.

თქვენ ვალდებულნი არიან უზრუნველყონ შემდეგი დოკუმენტები:

  • პასპორტში
  • შევსებული განაცხადის ფორმა
  • ერთ-ერთი ბოლო პასპორტის ზომის ფოტოსურათი (4 x 6 სმ)
  • ბოლო ბანკის განცხადება
  • სხვა, შესაბამისად თქვენი კონკრეტული სავიზო კატეგორიაში და სიტუაცია.


არასაემიგრაციო ვიზების კატეგორიები, რომელიც ასახავს მიზნით თქვენი ყოფნის. არსებობს მრავალჯერადი ვიზა შესაძლებელია ამ ვიზის გარეშე. ყველაზე პოპულარული expats მოძრავი ტაილანდი ვიზების:

  • B ვიზა - მუშაობა და ჩატარება ბიზნეს ტაილანდი
  • O ვიზა - გაფართოებულ ყოფნის ოჯახთან ერთად, გადადგეს ან მკურნალობა ტაილანდი
  • OA ვიზა - ხანგრძლივი ვიზა პენსიონერებს ძველი ვიდრე 50 წლის.

არსებობს სხვადასხვა წესების თითოეული სავიზო კატეგორიაში და რომ მოთხოვნები შეიძლება შეიცვალოს თქვენი ეროვნების, ქვეყანაში თქვენ მსჯელობა, და იმ მიზნით, რომ თქვენი ყოფნის.

ყველაზე არასაემიგრაციო ვიზების თავდაპირველად მოქმედებს 90 დღე. მაშინ თქვენ უნდა მიმართონ დროებითი სამუშაო ნებართვა დეპარტამენტის დასაქმება და ადგილობრივი დასაქმების ოფისი. თქვენ ასევე უნდა გაგრძელების ყოფნის ოფისიდან საემიგრაციო ბიუროში ან მის ერთ-ერთ ფილიალში.

უმეტეს შემთხვევაში, სავიზო არის მაშინ მოქმედებს ვადით ერთ წლამდე, მაგრამ შეგიძლიათ განახლება.

B Visa

ეს ვიზა არის expats რომლებიც აპირებენ და ბიზნესის კეთება ტაილანდი. კომპანიები ხშირად დაეხმაროს Expat თანამშრომლებს, რომლებიც ქვეყანაში შესვლის ერთად B ვიზა მუშაობა.

მუშაობა ტაილანდი იურიდიულად, თქვენ უნდა B ვიზა და Thailand მუშაობის ნებართვა. ჩვეულებრივ, თქვენ გჭირდებათ B ვიზა პირველი, რათა მიიღონ მუშაობის ნებართვა.

თუ გსურთ მუშაობა Thailandნორმალური პროცედურა იქნება მიმართოს B ვიზის თქვენი ქვეყანა, წერილობით დამტკიცების საწყისი Thai შრომის დეპარტამენტის. ჩამოსვლის შემდეგ ტაილანდი, თქვენ მაშინ გამოიყენება თქვენი მუშაობის ნებართვა. თქვენი დამსაქმებელი ასევე შეგიძლიათ მოითხოვოს მუშაობის ნებართვა სანამ ჩამოვა.

თუ შევა ტაილანდი სხვა ვიზა (ანუ ტურისტული ვიზა) და შემდეგ ვეძებთ სამუშაოს, თქვენ საეჭვოა მიიღოს მუშაობის ნებართვა. თუმცა, თქვენ გაქვთ მეტი შანსი თუ კომპანია გთავაზობთ სამუშაოს აქვს უფლება დასაქმება უცხოელები (მაგრამ გარეშე გარანტია). ნებისმიერ შემთხვევაში, თქვენ უნდა დატოვონ ტაილანდი მიმართონ B ვიზა, სანამ შეუძლია თქვენი მუშაობის ნებართვა.

მიმართონ B ვიზა, თქვენ უნდა რამდენიმე ან ყველა შემდეგ:

  • მთლიანად სავიზო განაცხადის ფორმა
  • პასპორტის ან სამგზავრო დოკუმენტის მოქმედების ვადა მინიმუმ 18 თვის
  • One (4 x 6 სმ) პასპორტის ფოტო, გადაღებული ბოლო ექვსი თვის განმავლობაში
  • მტკიცებულება საკმარისი ფინანსთა
  • წერილი დამტკიცების საწყისი შრომის (მიიღოს ეს წერილი, დამქირავებელს ტაილანდი უნდა წარმოადგინოს ფორმა WP3 ოფისში საგარეო მუშაკთა ადმინისტრაცია)
  • წერილი კომპანია, რომელიც აღწერს თქვენი პოზიცია და მიზნის თქვენი ვიზიტი
  • შრომითი ხელშეკრულება
  • დოკუმენტი სამთავრობო სააგენტო ან საელჩოს დამადასტურებელი მიზნით თქვენი მოგზაურობის
  • შრომითი ხელშეკრულება მიუთითებს თქვენი ხელფასი და კვალიფიკაციის
  • წერილი მოწვევა Thai კომპანიის ან ბიზნეს ასოციაცია დაშვებული დასაქმება უცხოელები
  • CV, სასწავლო ჩანაწერი და ლიტერატურის from previous დამსაქმებელთა

მეუღლეები და შვილები B ვიზის მფლობელის უნდა არასაემიგრაციო O ვიზა, რომელიც, ასევე, გაიცემა უცხოელებზე, რომელთაც სურთ, რომ გადადგეს ტაილანდი.

O ვიზა

კატეგორია O ვიზები კიდევ ერთი პოპულარული ტიპის ვიზა, რომელიც არის Expat ის მეუღლეები ან კმაყოფაზე გადასვლის ან მცხოვრები ტაილანდი ისევე, როგორც უცხოელები სურვილს მოხალისე ან გადადგეს ტაილანდი უცხო სახელმწიფოს პენსია. ეს შეიძლება იყოს უფრო რთული უნდა გააკეთოს, როდესაც მამრობითი მეუღლე არის დამოკიდებული ქალი მეუღლე.

ოჯახებს მსჯელობა ამ სავიზო დასჭირდება დაბადების, ქორწინების, სადაც საჭიროა და მინიმუმ სამი თვით საბანკო განცხადებები. მოხალისესთან დასჭირდება სარეკომენდაციო წერილი სააგენტო ისინი იმუშავებენ, ისევე როგორც ასლი სააგენტოს სარეგისტრაციო მოწმობა.

OA ვიზები

კატეგორია OA სავიზო ხანგრძლივი ვიზა პენსიონერებს ძველი ვიდრე 50 წლის ვისაც სურს იცხოვროს ტაილანდი. გარდა ამისა, სტანდარტების მოთხოვნებს, განმცხადებლებს უნდა დაამტკიცოს საკმარისი წლიური თანხების, ისევე როგორც გაიაროს სისხლის ფონზე და სამედიცინო შემოწმება.

არსებობს ხანგრძლივი მოთხოვნების ჩამონათვალი ამ ვიზის.

დამატებითი ინფორმაცია ტაილანდი visa, გთხოვთ, დაგვიკავშირდეთ Thai საელჩოს ან საკონსულოს

რეგისტრაცია Thailand

ყველა სასტუმროები, პენსიები და საერთო საცხოვრებლებში, ვალდებულია შეატყობინოს ადგილობრივი პოლიციის ფარგლებში 24 საათის განმავლობაში, თუ თქვენ გადატანა და თქვენი მისამართი ტაილანდი იცვლება.

მიუხედავად სიგრძე დროის გატარება ტაილანდი, თქვენ უნდა აცნობოს საიმიგრაციო ბიუროს 90 დღე და აცნობოთ მათ თქვენი მიმდინარე მისამართზე. თქვენ უნდა შეავსოთ მარტივი ფორმა, მაგრამ არ არსებობს საფასური. დარწმუნდით, რომ შეავსოთ ეს შეტყობინება 7 დღით ადრე გასვლის თარიღი. თუ გამოტოვებთ გასვლის თარიღი, მაშინაც კი, ერთ დღეს, თქვენ უნდა გადაიხადოს ჯარიმა 5,000 Baht და რისკის დაკარგვის ვიზა.

სავიზო გაგრძელება და აღდგენის

არასამთავრობო ემიგრანტი B ვიზა ძალაშია ერთი წლის განმავლობაში, მაგრამ საწყის ყოფნის შემოიფარგლება 90 დღე. მუშაობის ნებართვის მფლობელებს შეუძლიათ მიმართონ გაგრძელების B ვიზა ერთი წლის დროს.

თუ გადაწყვეტთ, რომ დარჩება უმეტეს გამოყოფილი დრო, შეგიძლიათ გააფართოვოთ თქვენი სავიზო გამოყენებით საემიგრაციო ოფისი ახლოს თქვენი მისამართი ტაილანდი. ჩვეულებრივი მოსაკრებელი სავიზო გაფართოება 1900 Baht. ისინი ვიზებს სტანდარტული ყოფნის 15 ან 30 დღე შეიძლება გავრცელდეს 30 დღის განმავლობაში, თუ თქვენ გაუმკლავდეს გაგრძელების ადრე სავიზო იწურება. ტაილანდური საიმიგრაციო ხელისუფლებას შეიძლება გაგრძელდეს 60 დღიანი ტურისტული ვიზა მდე 30 დღე.

სასჯელის overstaying თქვენი სავიზო წესი 500 Baht დღეში, ერთად 20,000 Baht ლიმიტი. თქვენ არ შეგიძლიათ ჯარიმის საფუძველზე გამგზავრების აეროპორტში ან წინასწარ საათზე საემიგრაციო ოფისში. თუ თქვენ მხოლოდ overstayed ერთ დღეს, თქვენ არ უნდა გადაიხადოს. ბავშვები ქვეშ 14 წლის traveling მშობელი არ უნდა გადაეხადა.

თქვენ არ შეგიძლიათ თავიდან ავიცილოთ გადახდის ნებისმიერი ყოფნის ვადების დარღვევის ჯარიმები გამოჩენის Thai საიმიგრაციო სამსახური და მოთხოვნის Thai ვიზის მოქმედების ვადის გაგრძელებაზე.

ვაქცინაცია

აცრა ყვავილის აუცილებელია.

სხვა ტაილანდი სავიზო ინფორმაცია

იმისათვის, რომ წარმატებული იყოს თქვენი ტაილანდი სამუშაოს ძიება და მიღების სამუშაო გსურთ, თქვენ უნდა მოამზადოს Thailand სამოტივაციო წერილი და Thailand CV რომელიც თქვენ უნდა ელ მყისიერად დამსაქმებელთა შერჩევა სამუშაოს ძიება Thailand.

ტაილანდის გასაუბრების მიღებისას თქვენ მიიღებთ ტაილანდის ვიზის მისაღებად Thailand მუშაობის ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ გასაუბრებაზე და შეხედეთ ტაილანდურ ტანსაცმელს, იმიტომ რომ ჩაცმის არის ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

შეამოწმეთ გასაუბრება do და არ, გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდი.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ წარმატებებს ტაილანდი სავიზო!