შვედეთის ვიზა

დასაქმება, სამუშაო შვედეთში შვეიცარიის სავიზო განაცხადზე მეტი და მხოლოდ აშკარაა შვედეთი CV ერთად შვედეთი სამოტივაციო წერილი წერა და თარგმნა - ეს მოითხოვს ფრთხილად მომზადება. თქვენ წინაშე პრობლემა რომ ყველა ალბათობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ დაინტერესდა შვედეთი სამუშაოს ძიება.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენა შვედეთის ვიზა შეიძლება ჰქონდეს შედეგად თქვენი წამოწყება! წარმოიდგინეთ, მაგალითად, სხვადასხვა წესები და ჩვევები დაკავშირებით საემიგრაციო, სამუშაო პროგრამა პროცედურები, შერჩევის პროცედურები და მართვა კულტურა.

ყველაზე ვიზიტები შვედეთი უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს სამოქალაქო მიზნებს, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. სიფრთხილე უნდა გამოიყენოთ.
ბოლო წლებში შვედეთის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. იმისათვის, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები და ვიზების ამჟამინდელი, მოქმედი და უზრუნველყოფილი უსაფრთხო ადგილზე. განახორციელოს ასლი თქვენი სამგზავრო დოკუმენტების ნაცვლად ორიგინალები. შეინარჩუნოს დაბალი ნახვა, განსხვავდება დრო და მარშრუტები სამგზავრო და სიფრთხილე მართვის დროს. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტს და უსაფრთხოებას.

საპასპორტო და შვედეთის ვიზა

Passport

ყველა მოქალაქეების გარდა ევროკავშირის მოქალაქეებს ჩატარების სწორი ეროვნული პირადობის მოწმობა მოითხოვს მოქმედი პასპორტი მინიმუმ სამი თვის განმავლობაში მიღმა დაყოვნების. ზოგიერთი ევროკავშირის მოქალაქეებს შეიძლება საჭირო წარმოადგინოს მოქმედი პასპორტი, გარდა ეროვნული პირადობის მოწმობა.

შვედეთის ვიზა

სავიზო მოთხოვნები დამოკიდებული საგარეო პირის მოქალაქეობა და მისი განკუთვნილი დაყოვნების შვედეთში.

შვედეთი შეუერთდა შენგენის შეთანხმების

  • ევროკავშირის მოქალაქეებს დარჩენის უმეტეს 90 დღე უნდა დარეგისტრირდეთ საემიგრაციო დეპარტამენტში.
  • ნაციონალები ავსტრალიაში, კანადასა და აშშ-ში დარჩენის აღარ შემდეგ 90 დღე უნდა მიმართოს ხანგრძლივი ვიზა.

მნიშვნელოვანია, რომ მიიღოს წინასწარ სწორი სავიზო რომელიც გაძლევთ მუშაობის უფლება შვედეთში. მუშაობის ნებართვა და ბინადრობის ვიზის მიღება ადვილი, თუ ეს შეიძლება აჩვენა, რომ შესაბამისი ცოდნა და გამოცდილება არიან დეფიციტურია ფარგლებში შვედეთში.

როგორც ხელმომწერ შენგენის შეთანხმების, შვედეთი გასცემს მოკლევადიან შენგენის ვიზები, რომელიც მოქმედებს რჩება გრძელდება ნაკლები სამი თვის განმავლობაში. აქედან გამომდინარე, ცხოვრებისა და მუშაობის ნებართვები აღარ არის საჭირო რჩება სამ თვეზე ნაკლები.

კონტაქტი შვედეთის საელჩოს თქვენს ქვეყანაში დამატებითი ინფორმაცია შვედეთის ვიზა

სხვა შვედეთი სავიზო ინფორმაცია

იმისათვის, რომ წარმატებული იყოს თქვენი შვედეთი სამუშაოს ძიება და მიღების სამუშაო გსურთ, თქვენ უნდა მოამზადოს შვედეთი სამოტივაციო წერილი და შვედეთი CV რომელიც თქვენ უნდა ელ მყისიერად დამსაქმებელთა შერჩევა სამუშაოს ძიება შვედეთი.

როდესაც თქვენ მიიღეთ მიწვევა შვედეთი გასაუბრება, შეგიძლიათ მიმართოთ შვედეთის ვიზა და შვედეთი მუშაობის ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ გასაუბრებაზე და შეხედეთ შვედეთი კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

შეამოწმეთ გასაუბრება do და არ, გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდი.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

წარმატებებს გისურვებთ თქვენი შვედეთის სავიზო!