სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა Visa

ყველაზე მნიშვნელოვანი რჩევა იმ დაინტერესებული მუშაობა სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა არის განიხილოს ყველა ეროვნული განსხვავებები, თუ გსურთ თქვენი განცხადება უნდა სერიოზულად. თქვენ უნდა იყოს მზად, რომ მიიღოს, სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა, როგორც ეს არის ყველა თავისი სირთულეები, წინააღმდეგობები და გამოწვევები.

სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა სამუშაოს ძიება მეტია საჭირო უბრალოდ აშკარა სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა CV ერთად სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა სამოტივაციო წერილი წერა და თარგმანი - ამას მეთოდური მომზადება. თქვენ თვალწინ საკითხი, რომელიც, ალბათ, არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ დაინტერესდა დასაქმების სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა.

არ მიიღოს მსუბუქად გავლენა სამხრეთ აფრიკის ვიზა შეიძლება ჰქონდეს შედეგად თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცხო საემიგრაციო წესებსა და პრაქტიკას, უცნაური სამუშაოს გამოყენების პროცედურებს, უცნაურ სამუშაოს შერჩევის ტენდენციებს და უცნაური მენეჯმენტის კულტურას.

ყველაზე ვიზიტები სამხრეთ აფრიკა უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს სამოქალაქო მიზნებს, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. თქვენ უნდა განახორციელოთ მაღალი სიფრთხილე სიფრთხილით ქვეყანაში ძალადობის გამო, რომელიც განიცდის უსაფრთხოების მდგომარეობის გაუარესებას.
კრიმინალური საქმიანობის მაღალ დონეს, დემონსტრაციებს, საპროტესტო აქციებს და ზოგჯერ უკანონო საგზაო ბლოკებს შეშფოთება რჩება მთელი ქვეყნის მასშტაბით. ბოლო წლებში სამხრეთ აფრიკის ხელისუფლებამ ნარკოტიკებთან დაკავშირებული დანაშაულებისა და ტერორისტული ქსელების წინააღმდეგ გამოძიება და ოპერაცია განახორციელა.
მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. იმისათვის, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები და ვიზების ამჟამინდელი, მოქმედი და უზრუნველყოფილი უსაფრთხო ადგილზე. განახორციელოს ასლი თქვენი სამგზავრო დოკუმენტების ნაცვლად ორიგინალები. შეინარჩუნოს დაბალი ნახვა, განსხვავდება დრო და მარშრუტები სამგზავრო და სიფრთხილე მართვის დროს. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტს და უსაფრთხოებას.

პასპორტი და სამხრეთ აფრიკის Visa

Passport

ყველა მოქალაქეების მოითხოვს მოქმედი პასპორტი მინიმუმ 30 დღის შემდეგ განკუთვნილი თარიღი გამგზავრების.

პასპორტი უნდა ჰქონდეს მინიმუმ ორი ცარიელი გვერდებზე შესვლის შტამპი. ეს შეიძლება არ შეიცავს "დამტკიცების შესახებ" გვერდი უკან. მგზავრი, რომელიც ასევე მოითხოვს ვიზა უნდა ჰქონდეს პასპორტი ორი ცარიელი წინაშე გვერდებზე, ერთი ვიზა და ერთი მათი შესვლის შტამპი. ვინმე ცდილობს შევიდეს სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა გარეშე აუცილებელი გვერდებზე იქნება დაბრუნდა სამშობლოში.

სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა Visa

სტუმრები სამხრეთ აფრიკის მოეთხოვებათ ვიზა ჩასვლისთანავე და მოქმედი ჯანმრთელობის საერთაშორისო სერტიფიკატები.

ვიზა არ არის საჭირო ყველა მოქალაქეების რჩება მდე 90 დღე ბიზნეს და ტურისტული მიზნებისათვის. Proof ფინანსური საშუალებები შეიძლება საჭირო.

ვიზები სპეციალურად საქმიანი არსებობს, მიუხედავად იმისა, რომ მოქალაქეები კანადა, ევროკავშირის და ამერიკის შეერთებული შტატები არ არის საჭირო იმისათვის, რომ მათ.

განაცხადის ბიზნეს ვიზა უნდა შეიცავდეს განაცხადის ფორმა, პასპორტში და წერილი მშობელი კომპანია ბლანკზე, რომელიც იღებს ვალდებულებას ფინანსური პასუხისმგებლობა განმცხადებლის დროს მისი ყოფნის სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა. ეს არის ასევე აუცილებელია ფრენის დეტალები და მისამართები ბიზნესის ეწვია.

მოქმედი კანონმდებლობის თანახმად, არანაკლებ 13 სახის დროებითი ბინადრობის ნებართვა და უცხოელი აქვს შესაძლებლობა არანაკლებ ოთხი სახის სამუშაო ნებართვა.

Travelers შესვლის სამხრეთ აფრიკის ქვეყნებში, სადაც ყვითელი ცხელება ენდემური ხშირად ვალდებულნი არიან წარმოადგინონ თავიანთი ყვითელი ჯანდაცვის მსოფლიო ორგანიზაციის (WHO) ვაქცინაციის ჩანაწერი ან სხვა მტკიცებულება inoculation. თუ ისინი ვერ შეძლო ამის გაკეთება, მათ უნდა სოხუმში აეროპორტში, რათა დაიშვება შესვლის.

საკონტაქტო საელჩოს სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა, რომელიც თქვენს ქვეყანაში დამატებითი ინფორმაცია სამხრეთ აფრიკის სავიზო

სხვა სამხრეთ აფრიკის სავიზო ინფორმაცია

იმისათვის, რომ წარმატებული იყოს თქვენი სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა სამუშაოს ძიება და მიღების სამუშაო გსურთ, თქვენ უნდა მოამზადოს სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა სამოტივაციო წერილი და სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა CV რომელიც თქვენ უნდა ელ მყისიერად დამსაქმებელთა შერჩევა სამუშაოს ძებნა, სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა.

როდესაც თქვენ მიიღეთ მიწვევა სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა გასაუბრება, შეგიძლიათ მიმართოთ სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა სავიზო და სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა მუშაობის ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ გასაუბრებაზე და შეხედეთ სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.

შეამოწმეთ გასაუბრება do და არ და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდები. გაირკვეს, თუ რატომ არის ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

წარმატებებს გისურვებთ თქვენს სამხრეთ აფრიკასთან სავიზო!