სლოვაკეთის ვიზების

ვაკანსიები სლოვაკეთი უფრო მეტი ჩართოთ სლოვაკეთის სავიზო განაცხადზე და მხოლოდ აშკარაა სლოვაკეთის CV ერთად სლოვაკეთის სამოტივაციო წერილი წერა და თარგმანი - ამას დეტალური მომზადება. თქვენ თვალწინ საკითხი, რომელიც ყველა ალბათობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ გადაწყვიტა, რომ ცდილობენ სლოვაკეთის სამუშაოს ძიება.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენის სლოვაკეთის ვიზის შეიძლება ჰქონდეს საბოლოო ჯამში თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცნობ საემიგრაციო წესების და პრაქტიკის, უცნაური სამუშაო პროგრამა პროცედურები, უცნაური სამუშაო შერჩევა ტენდენციები და უცნაური მართვის კულტურა.

ყველაზე ვიზიტები სლოვაკეთი უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს სამოქალაქო მიზნებს, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. დშეშფოთება და საპროტესტო აქციები კვლავ შეშფოთებულია მთელი ქვეყნის მასშტაბით. ბოლო წლების განმავლობაში სლოვაკეთის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტული ქსელების წინააღმდეგ.
თქვენ უნდა განახორციელოთ მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერება და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო გადაცემები და საკონსულო შეტყობინებები. დარწმუნდით, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები და ვიზები არის მიმდინარე, სწორი და დაცული უსაფრთხო ადგილას. განახორციელოთ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტების ასლი ორიგინალის ნაცვლად. შეინარჩუნეთ დაბალი პროფილი, განსხვავებული დრო და მგზავრობის მარშრუტები და სიფრთხილის სწავლება. ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად მიღება და სხვა ექსპატრიანტების მხარდაჭერა, მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენს კომფორტს და უსაფრთხოებას.

პასპორტი და სლოვაკეთის ვიზების

Passport

ყველა მოქალაქეების გარდა ევროკავშირის მოქალაქეებს ჩატარების სწორი ეროვნული პირადობის მოწმობა მოითხოვს მოქმედი პასპორტი მინიმუმ სამი თვის განმავლობაში მიღმა დაყოვნების. ზოგიერთი ევროკავშირის მოქალაქეებს შეიძლება საჭირო წარმოადგინოს მოქმედი პასპორტი, გარდა ეროვნული პირადობის მოწმობა.

არასამთავრობო ევროკავშირის მოქალაქეები უნდა ჰქონდეს ექვივალენტი თანხების აშშ $ 50 სულზე დღეში მათი ყოფნის სლოვაკეთის რესპუბლიკაში.

სლოვაკეთის ვიზების

ევროკავშირის მოქალაქეებს არ საჭიროებს რაიმე სავიზო ნებისმიერი ტიპის ვიზიტი და ყოფნის სლოვაკეთის რესპუბლიკაში. მოქალაქეებს ამერიკის შეერთებული შტატები, კანადასა და მექსიკაში არ უნდა ჰქონდეს ვიზა ვადა 90 დღე. ვიზები საჭიროა მუშაობა და რჩება უმეტეს 90 დღე.

საკონტაქტო საელჩოს სლოვაკეთის რესპუბლიკის თქვენი ქვეყნის დამატებითი ინფორმაცია სლოვაკეთის ვიზის

სხვა სლოვაკეთი სავიზო ინფორმაცია

იმისათვის, რომ წარმატებული იყოს თქვენი სლოვაკეთის სამუშაოს ძიება და მიღების სამუშაო გსურთ, თქვენ უნდა მოამზადოს სლოვაკეთის სამოტივაციო წერილი და სლოვაკეთის CV რომელიც თქვენ უნდა ელ მყისიერად შერჩეული დამსაქმებლებისთვის.

როდესაც თქვენ მიიღეთ მიწვევა სლოვაკეთის გასაუბრება, შეგიძლიათ მიმართოთ სლოვაკეთის ვიზის და სლოვაკეთის მუშაობის ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ გასაუბრებაზე და შეხედეთ სლოვაკეთის კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

შეამოწმეთ გასაუბრება do და არ, გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდი.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ წარმატებებს სლოვაკეთის ვიზის!