სინგაპურის ვიზა

სინგაპურის მონახულება საჭიროებს სრულ მზადყოფნას. პრობლემები, რომ ყველა შესაძლებლობა არ კი გადაკვეთა თქვენი გონება, როდესაც თქვენ გადაწყვიტა მოსაძებნად მუშაობა სინგაპურში, დაუპირისპირდებიან თქვენ. ასე რომ, უნდა იყოს მზად Singapore, როგორც ეს არის ყველა მისი სირთულეები, წინააღმდეგობები და გამოწვევები.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენის სინგაპურის ვიზა შეიძლება იქონიოს შედეგზე თქვენი თავგადასავალი! წარმოიდგინეთ, მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცნობ საიმიგრაციო წესები და პრაქტიკა, უცნაური სამუშაო პროგრამა, პროცედურების, უცნაური სამუშაო შერჩევა ტენდენციები და უცნაური მართვის კულტურა.

სინგაპურის მთავრობა მიესალმება იმ დევნილებს, რომელთაც შეუძლიათ თავიანთი ცოდნა. სინგაპურში რამდენიმე უცხოელი ვიზაა სწავლის, სამუშაოს ან ვიზიტის მსურველთათვის. უცხოელი სტუდენტებისა და სტუმრებისთვის ეს პროცესი ადვილია.

სინგაპურში დასაქმებული უცხოელი მოქალაქეები უფრო რთული პროცესი აღმოჩნდებიან უნდა მიმართონ დასაქმების შეჭრა / სამუშაო ნებართვა ადრე ჩამოსვლის სინგაპურში.

ყველაზე ვიზიტები სინგაპური უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება იყოს დასავლური ინტერესებისა და სამოქალაქო სამიზნეების წინააღმდეგ, მათ შორის, უცხოელები, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. უკანასკნელ წლებში სინგაპურის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
თქვენ უნდა განახორციელოთ მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერება და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო გადაცემები და საკონსულო შეტყობინებები. დარწმუნდით, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები და ვიზები არის მიმდინარე, სწორი და დაცული უსაფრთხო ადგილას. განახორციელოთ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტების ასლი ორიგინალის ნაცვლად. შეინარჩუნეთ დაბალი პროფილი, განსხვავებული დრო და მგზავრობის მარშრუტები და სიფრთხილის სწავლება. ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად მიღება და სხვა ექსპატრიანტების მხარდაჭერა, მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენს კომფორტს და უსაფრთხოებას.

საპასპორტო და სინგაპურის ვიზა

Passport

ყველა უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს უნდა შეასრულოს შემდეგ შევიდეს სინგაპური

  • პასპორტი მინიმუმ 6 თვის მოქმედების დარჩენილი და ორი ცარიელი გვერდები
  • საკმარისი ფული, რომ გაგრძელდება განკუთვნილი ყოფნის ხანგრძლივობა
  • დადასტურებული მოყოლებული / დაბრუნების ბილეთის
  • დასრულდა გადასხმა / embarkation განყოფილებიდან
  • ყვითელი ცხელების ვაქცინაცია სერთიფიკატი, დამოკიდებულია რომელიც ქვეყანაში მოდის
  • მოქმედი სინგაპურის ვიზა

ბევრი მეზობელ რაიონებში მოითხოვს, რომ თქვენი პასპორტის მოქმედების ვადა მინიმუმ ექვსი თვით ადრე ისინი საშუალებას მოგცემთ შევა, ასე რომ, თუ თქვენ აპირებთ რეგიონული ტურისტული მიღმა სინგაპური, დარწმუნდით, რომ თქვენი პასპორტი ძალაშია მინიმუმ ექვსი თვის განმავლობაში მიღმა თარიღი თქვენ აპირებთ ისეთ რაიონებში.

ხელისუფლების სინგაპურში შეიძლება დააწესოს caning საემიგრაციო დარღვევები. სინგაპურის ხელისუფლება თავს მოახვიოს ამ სასჯელს on უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს, მათ შორის აშშ-ის მოქალაქეებს. მამაკაცი მეტი ასაკის 50 და ქალები არიან არ ექვემდებარება caning

სინგაპურის ვიზა

მოგზაურის აშშ, დიდი ბრიტანეთი, ავსტრალია, ახალი ზელანდია, კანადა, სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა და ევროპის უმეტეს ქვეყნებში ავტომატურად მიიღეთ 30 დღიანი ტურისტული ვიზა შესვლის თუ ჩამოსვლის საჰაერო, ან 14 დღიანი ვიზა თუ ჩამოსვლის სახმელეთო ან საზღვაო.

ზოგი ქვეყნის უნდა მიიღოს სინგაპურის ვიზა შესვლამდე. თქვენ არ შეგიძლიათ იპოვა ამ ქვეყნების აქ. დამუშავების საფასური არის SGD30 ვიზის განაცხადის წარდგენისას.

შენიშვნა: გასული სავიზო მარტო არ იძლევა გარანტიას, რომ უცხოელი შესვლის სინგაპურში. საემიგრაციო და გამშვები Authority (ICA) ოფიცრები პუნქტი სინგაპურში საგუშაგოები განსაზღვრავს გრანტი საემიგრაციო პასის უცხო სტუმარი და თითოეულ შემთხვევაში ითვლება საკუთარი დამსახურების მიხედვით.

სინგაპურის საკონტროლო პუნქტებში შესვლისთანავე მოკლევადიანი ვიზა დამტკიცდება, მასში შედის დამტკიცებული ხანგრძლივობა. მნიშვნელოვანია, რომ ყოფნის ხანგრძლივობა არ აღემატებოდეს დამტკიცებულ ვადას, ვინაიდან ეს არის სინგაპურში ისჯება ისჯება.

უცხო ქვეყნის მოქალაქის უნდა გაქვთ მუშაობის ნებართვა / უღელტეხილზე ჩასვლამდე სინგაპურში სწავლის მიზნით, აღების დასაქმების, ტრენინგის, საინვესტიციო და რეზიდენცია. შეამოწმეთ დეტალები სინგაპურში სამუშაო ნებართვა გვერდზე.

დამატებითი ინფორმაცია სინგაპურის მუშაობა უღელტეხილზე / ვიზა / ნებართვა, მიმართეთ სინგაპურის საელჩო, საკონსულო და წარმომადგენლობა თქვენი ქვეყნის

Airline დებულება

მაშინაც კი, თუ თქვენ გაქვთ სავიზო სინგაპურში, ავიაკომპანია უარს ამბობენ საშუალებას გაძლევთ ფორუმში. ეს იმიტომ ში დაჯარიმებულიყო მთავრობების თუ მგზავრი არ შეუძლიათ შესვლის ქვეყანაში და ისინი პასუხისმგებელნი არიან მათ კიდევ ერთხელ. საერთოდ, არ არის პრობლემა, თუ თქვენ გაქვთ წლიდან (ან დაბრუნება) ბილეთები. თუ თქვენ არ აქვს ერთი ამ, თქვენ შეიძლება გადაეყარონ სირთულეები. თუ თქვენ გეგმავთ სასწავლებლად ან სამუშაოდ, ერთი წლის განმავლობაში, შესაძლოა, არ მინდა ვიყიდო ბილეთი, ასე რომ, ეს შეიძლება იყოს პრობლემა. ზოგჯერ შეგიძლიათ პრობლემის ყიდვით დაბრუნებას ან ნაწილობრივ დაბრუნებას ბილეთი წინასწარ, ან სასტუმროს დაჯავშნა შემდეგი დანიშნულების და დაკარგვის ანაბარი.

სავიზო გაგრძელება

ეს არის საკმაოდ მარტივია მისაღებად გაფართოება. თქვენ უნდა მიმართონ, რომ ადრე თქვენი დამტკიცებული პერიოდი დასრულდა.

ვაქცინაცია

ვაქცინაცია სერთიფიკატი არ არის საჭირო. გარდა, როცა მოდის ქვეყანაში, სადაც ყვითელი ცხელება ხდება მტკიცებულება ყვითელი ცხელება ვაქცინაცია აუცილებელია.

სხვა სინგაპური სავიზო ინფორმაცია

იმისათვის, რომ წარმატებული იყოს თქვენი Singapore სამუშაოს ძიება და მიღების სამუშაო გსურთ, თქვენ უნდა მოამზადოს Singapore სამოტივაციო წერილი და Singapore CV რომელიც თქვენ უნდა ელ მყისიერად დამსაქმებელთა შერჩევა სამუშაოს ძიება სინგაპური.

როდესაც თქვენ მიიღეთ მიწვევა Singapore გასაუბრება, შეგიძლიათ მიმართოთ სინგაპურ ვიზას და Singapore მუშაობის ნებართვა / უღელტეხილზე. შემდეგ მოემზადეთ გასაუბრებაზე და შეხედეთ Singapore კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

შეამოწმეთ გასაუბრება do და არ, გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდი.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

წარმატებებს გისურვებთ თქვენი სინგაპურის ვიზით.