პორტუგალიის მუშაობის ნებართვა

მუშაობა საზღვარგარეთ ჟღერს adventure ბევრი ადამიანი. მაგრამ, სამუშაო პორტუგალიაში უფრო მეტია, ვიდრე პორტუგალიის სამუშაო ნებართვა და მხოლოდ აშკარაა პორტუგალიის CV ერთად პორტუგალიის სამოტივაციო წერილი წერა და თარგმანი - ისინი მოითხოვს ფრთხილად მომზადება. თქვენ წინაშე პრობლემა, რომელიც ყველა ალბათობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ წასვლა გადაწყვიტა დასაქმების Portugal.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენის პორტუგალიის მუშაობის ნებართვა შეიძლება ჰქონდეს საბოლოო ჯამში თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცნობ საემიგრაციო წესების და პრაქტიკის, უცნაური სამუშაო პროგრამა პროცედურები, უცნაური სამუშაო შერჩევა ტენდენციები და უცნაური მართვის კულტურა.

ყველაზე ვიზიტები Portugal არიან პრობლემები თავისუფალი, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს, რისკის განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმები, რომელიც შეიძლება იყოს, წინააღმდეგ სამოქალაქო ობიექტებზე, მათ შორის ადგილები ხშირად რეპატრიანტების და უცხოელი ტურისტებისთვის, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბებისა და სავაჭრო სფეროებში.
ბოლო წლებში პორტუგალიის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
თქვენ უნდა განახორციელოთ მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერება და მ
ადგილობრივი საინფორმაციო გადაცემებისა და საკონსულო შეტყობინებების შესახებ. დარწმუნდით, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები და ვიზები არის მიმდინარე, სწორი და დაცული უსაფრთხო ადგილას. განახორციელოთ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტების ასლი ორიგინალის ნაცვლად. შეინარჩუნეთ დაბალი პროფილი, განსხვავებული დრო და მგზავრობის მარშრუტები და სიფრთხილის სწავლება. ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად მიღება და სხვა ექსპატრიანტების მხარდაჭერა, მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენს კომფორტს და უსაფრთხოებას.

საპასპორტო და პორტუგალიის მუშაობის ნებართვა

Passport

ყველა მოქალაქეების გარდა ევროკავშირის მოქალაქეებს ჩატარების სწორი ეროვნული პირადობის მოწმობა მოითხოვს მოქმედი პასპორტი, სულ მცირე, სამი თვით მიღმა დაყოვნების. ზოგიერთი ევროკავშირის მოქალაქეებს შეიძლება საჭირო წარმოადგინოს მოქმედი პასპორტი, გარდა ეროვნული პირადობის მოწმობა. საკმარისი თანხები საჭირო ყველა გარდა ევროკავშირის მოქალაქეებს.

პორტუგალიის მუშაობის ნებართვა

უცხოელებისთვის დასჭირდეს დასაქმების პორტუგალიაში ექვს თვეზე მეტი იურიდიულად საჭირო მიიღონ პორტუგალიის მუშაობის ნებართვა და ბინადრობის ნებართვა.

ევროკავშირის მოქალაქეების თავისუფალი გადაადგილება და მუშაობა პორტუგალიის ვიზა ან მუშაობის ნებართვა. თუმცა, მათ უნდა მიმართონ ბინადრობის ნებართვა მათი პოლიციაში სამი თვის განმავლობაში შესვლის და უზრუნველყოს მტკიცებულება, დასაქმების და შემოსავალი.

მიღების პორტუგალიის მუშაობის ნებართვა უცხოელები, მათ, ვინც არ ევროკავშირის მოქალაქეები ბევრად უფრო რთული. Non-ევროკავშირის მოქალაქეს უნდა მუშაობის ნებართვა და სამუშაო ვიზა წინასწარ.

პორტუგალიის მუშაობის ნებართვა ადვილია, თუ იგი შეიძლება აჩვენა, რომ შესაბამისი ცოდნა და გამოცდილება არიან დეფიციტურია ფარგლებში პორტუგალიის.

უმეტეს შემთხვევაში, სამუშაოს მაძიებელთა საზღვარგარეთ უნდა დამქირავებლის სურთ მიმართონ საიმიგრაციო ხელისუფლებას მათი სახელით ასევე წინასწარ სამუშაოს მისი დაწყების თარიღი, როდესაც ისინი ჯერ კიდევ სამშობლოში. ტექნიკურად, თქვენ არ უშვებენ ქვეყანაში მოსაძებნად მუშაობა.

ყველაზე დამსაქმებლები, რომლებიც ექვემდებარებიან მძიმე ჯარიმები თუ მათ აყვანის უკანონოდ, არ გთავაზობთ სამუშაოს უცხოელი, რომელმაც არ გააჩნიათ მოქმედი პორტუგალიის მუშაობის ნებართვა.

როცა პორტუგალია, ყველაზე ეფექტური მეთოდი მოძიებაში საქმეა ფეხით და ითხოვენ. თუმცა, დროებითი სამუშაო ადგილები, როგორიცაა ვაშლის კრეფა და მუშაობა, "შავი" არასდროს ისარგებლოს თქვენ მუშაობის ნებართვა. გარდა ამისა, ასეთი არაოფიციალური დასაქმების შეიძლება საკმაოდ ხშირად გამოიწვიოს ექსპლუატაციის პირობები. თუ თქვენ დაიჭირეს, თქვენ შეიძლება მოხვდა hefty ჯარიმები ან თუნდაც დაუშვეს ქვეყანაში.

საკონტაქტო საელჩოს პორტუგალიის თქვენი ქვეყნის შესახებ დამატებითი ინფორმაციის მისაღებად პორტუგალიის მუშაობის ნებართვა

სხვა Portugal სამუშაო ნებართვის ინფორმაცია

იმისათვის, რომ წარმატებული იყოს თქვენი პორტუგალიის სამუშაოს ძიება და მიღების სამუშაო გსურთ, თქვენ უნდა მოამზადოს პორტუგალიის სამოტივაციო წერილი და პორტუგალიის CV რომელიც თქვენ უნდა ელ მყისიერად დამსაქმებელთა შერჩევა სამუშაოს ძიება Portugal.

როდესაც თქვენ მიიღეთ მიწვევა პორტუგალიის გასაუბრება, შეგიძლიათ მიმართოთ პორტუგალიის ვიზა და პორტუგალიის მუშაობის ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ თქვენთვის პორტუგალიის გასაუბრება და შეხედეთ პორტუგალიის კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი არ არის დაქირავებული სამუშაო ადგილების დასაქმება.

შეამოწმეთ გასაუბრება do და არ, გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდი.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

წარმატებებს გისურვებთ თქვენი პორტუგალიის სამუშაო ნებართვით!