ახალი ზელანდია მუშაობის ნებართვა

საზღვარგარეთ მუშაობა ჟღერს adventure ბევრი ადამიანი. თუმცა, სამუშაო ახალ ზელანდიაში მოითხოვს ზე მეტი ახალი ზელანდია მუშაობა ნებართვა და მხოლოდ აშკარაა ახალი ზელანდია რეზიუმე ერთად ახალი ზელანდია სამოტივაციო წერილი წერა და თარგმანი - ისინი ითხოვენ საფუძვლიანი მომზადება. თქვენ წინაშე პრობლემა, რომელიც ყველა ალბათობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ გადაწყვიტა, რომ ცდილობენ დასაქმების ახალი ზელანდია.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენის ახალი ზელანდია მუშაობის ნებართვა შეიძლება ჰქონდეს საბოლოო ჯამში თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცნობ საემიგრაციო წესების და პრაქტიკის, უცნაური სამუშაო პროგრამა პროცედურები, უცნაური სამუშაო შერჩევა ტენდენციები და უცნაური მართვის კულტურა.

ყველაზე ვიზიტები ახალი ზელანდია არიან პრობლემები თავისუფალი, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს, რისკის განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმები, რომელიც შეიძლება იყოს, წინააღმდეგ სამოქალაქო ობიექტებზე, მათ შორის ადგილები ხშირად რეპატრიანტების და უცხოელი ტურისტებისთვის, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბებისა და სავაჭრო სფეროებში.
მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. იმისათვის, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები და ვიზების ამჟამინდელი, მოქმედი და უზრუნველყოფილი უსაფრთხო ადგილზე. განახორციელოს ასლი თქვენი სამგზავრო დოკუმენტების ნაცვლად ორიგინალები. შეინარჩუნოს დაბალი ნახვა, განსხვავდება დრო და მარშრუტები სამგზავრო და სიფრთხილე მართვის დროს. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტს და უსაფრთხოებას.

საპასპორტო და ახალი ზელანდია მუშაობის ნებართვა

Passport

ყველა მოქალაქეების მოითხოვს მოქმედი პასპორტი მინიმუმ სამი თვის განმავლობაში მიღმა დაყოვნების.

ახალი ზელანდია მუშაობის ნებართვა

ცხოვრება ახალი ზელანდია, თქვენ უნდა ბინადრობის. ეს შეიძლება გაკეთდეს საზღვარგარეთ. არსებობს სამი ძირითადი კატეგორიები საცხოვრებელი პროგრამა: ზოგადი უნარებისა და ბიზნესის, და ოჯახის წევრებთან.

  • ზოგადი უნარები: განმცხადებელი უნდა ჰქონდეს ცოდნა და სპეციალური შესაძლებლობები, რაც ხელს შეუწყობს ეკონომიკის ახალი ზელანდია და სხვა სფეროებში ახალი ზელანდია ცხოვრებაში. ეს ვიზა საფუძველზე განათლების, ინგლისური ენის ცოდნის, სამუშაო გამოცდილება, ჯანმრთელობის, ოჯახური მდგომარეობა და ფინანსები.
  • ბიზნეს მიგრაცია: როდესაც კომპანია აფინანსებს განმცხადებლის ნაბიჯი. სპონსორი კომპანია არის ყველაზე სწრაფი გზა ემიგრაციაში და შეუძლია მიიღოს როგორც პატარა, როგორც რვა კვირის განმავლობაში.
  • საოჯახო მიგრაციის განმცხადებელს აქვს ნათესავი ახალი ზელანდია სურვილი სპონსორობას მას.

პირველი ორი კატეგორიის გამოიყენოთ წერტილი სისტემის შესაფასებლად პროგრამები.

თითოეულ კატეგორიაში, განსხვავებული სისტემა გამოიყენება. მიიღოს მიგრაციის სავიზო და ახალი ზელანდია მუშაობის ნებართვა, განმცხადებლებს უნდა მოაგროვოთ გარკვეული რაოდენობის ქულა, სანამ ისინი განიხილება. ქულების დაჯილდოვდა საფუძველზე თანამშრომელი უნარი, ცოდნა, ასაკი და ენის ცოდნა.

განაცხადების მუშაობის ნებართვა უნდა იყოს მხარდაჭერილი შეთავაზება დასაქმების ახალი ზელანდია დამსაქმებელი და წარმოდგენილი უნდა იყოს მინიმუმ ოთხი კვირით ადრე განკუთვნილი გამგზავრების თქვენს ქვეყანაში.

ადამიანები, რომელთაც სურთ საცხოვრებლად სამუდამოდ ახალი ზელანდია უნდა მიიღოს მუდმივი ჩანაწერში ორგანო.

საკონტაქტო საელჩოს ახალი ზელანდია თქვენი ქვეყნის შესახებ დამატებითი ინფორმაციის ახალი ზელანდია მუშაობის ნებართვა

სხვა ახალი ზელანდია სამუშაო ნებართვის ინფორმაცია

იმისათვის, რომ წარმატებული იყოს თქვენი ახალი ზელანდია სამუშაოს ძიება და მიღების სამუშაო გსურთ, თქვენ უნდა მოამზადოს ახალი ზელანდია სამოტივაციო წერილი და ახალი ზელანდია რეზიუმე რომელიც თქვენ უნდა ელ მყისიერად დამსაქმებელთა შერჩევა სამუშაოს ძიება ახალი ზელანდია.

როდესაც თქვენ მიიღეთ მიწვევა ახალი ზელანდია გასაუბრება, შეგიძლიათ მიმართოთ ახალი ზელანდია სავიზო და სამუშაო ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ გასაუბრებაზე და შეხედეთ ახალი ზელანდია კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.

შეამოწმეთ გასაუბრება do და არ და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდები. გაირკვეს, თუ რატომ არის ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ წარმატებებს ახალი ზელანდია მუშაობის ნებართვა!