მექსიკაში Visa

მოგზაურობა მექსიკაში მოითხოვს სრული მომზადება. პრობლემა, რომელიც დიდი ალბათობით კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ გადაწყვიტა ეწვევა Mexico, დაუპირისპირდებიან თქვენ.

დამოკიდებულია თქვენი ეროვნების, ისევე, როგორც მიზანი თქვენი მოგზაურობა, თქვენ შეიძლება უნდა ვიზა, ბინადრობის ნებართვის ან / და მექსიკაში მუშაობის ნებართვა.

მცხოვრები მექსიკა ძალიან განსხვავდება აპირებს შვებულებაში მექსიკაში. თქვენ უნდა იყოს მზად Mexico, როგორც ეს არის ყველა მისი სირთულეები, წინააღმდეგობები და გამოწვევები.

ყველაზე ვიზიტები მექსიკაში არის პრობლემები თავისუფალი, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს, რისკის განურჩევლად ტერორისტული თავდასხმები, რომელიც შეიძლება იყოს, წინააღმდეგ სამოქალაქო ობიექტებზე, მათ შორის ადგილები ხშირად ჩასული უცხოელი ტურისტებისთვის, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო სფეროებში. თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი ხარისხით სიფრთხილით გამო ძალადობის ჩრდილოეთ და დასავლეთის ქვეყნების ქვეყნის განიცდის უსაფრთხოების მდგომარეობის გაუარესება.
მაღალი დონის დანაშაულებრივი საქმიანობის, ასევე დემონსტრაციები, საპროტესტო აქციები და შემთხვევითი უკანონო საკონტროლო გამშვები პუნქტი დარჩება შეშფოთება მთელი ქვეყნის მასშტაბით. ბოლო წლების განმავლობაში, მექსიკის ხელისუფლებამ განახორციელა რიგი გამოკვლევებით და ოპერაციების წინააღმდეგ ნარკოტიკული დანაშაულების და ტერორისტული ქსელები.
მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. იმისათვის, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები და ვიზების ამჟამინდელი, მოქმედი და უზრუნველყოფილი უსაფრთხო ადგილზე. განახორციელოს ასლი თქვენი სამგზავრო დოკუმენტების ნაცვლად ორიგინალები. შეინარჩუნოს დაბალი ნახვა, განსხვავდება დრო და მარშრუტები სამგზავრო და სიფრთხილე მართვის დროს. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტს და უსაფრთხოებას.

საპასპორტო და მექსიკაში Visa

Passport

ყველა უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს უნდა ჰქონდეს პასპორტში შესვლის მექსიკაში. უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს გარეშე პასპორტში არ დაიშვება შესვლის მექსიკაში და უბრუნდება ქვეყანაში გამგზავრების. იმისათვის, რომ თავიდან იქნას აცილებული შეფერხებები და გაუგებრობები, ჩვენ გირჩევთ, რომ თქვენ სამოგზაუროდ პასპორტი ძალაშია ექვსი თვის შემდეგ თქვენი ჩამოსვლის თარიღი.

თქვენი პასპორტი უნდა ჰქონდეს ადეკვატური გაეროს გამოიყენება გვერდებზე თქვენი პასპორტი, რომელიც საშუალებას ნებისმიერი აუცილებელი მარკების საფუძველზე ჩამოსვლის და გამგზავრების.

მექსიკაში სავიზო

სავიზო მოთხოვნები დამოკიდებული საგარეო ინდივიდუალური მოქალაქეობა და მისი განკუთვნილი დაყოვნების მექსიკაში. უცხო ქვეყნის მოქალაქის შესვლის მექსიკაში უნდა ვიზის მისაღებად.

მნიშვნელოვანია, რომ მიიღოს წინასწარ სწორი სავიზო რომელიც გაძლევთ მუშაობის უფლება მექსიკაში. მუშაობის ნებართვა და ბინადრობის ვიზები ადვილად მიიღოს თუ შეგიძლიათ დემონსტრირება, რომ შესაბამისი ცოდნა და გამოცდილება არიან დეფიციტურია ფარგლებში მექსიკაში.

უცხოელები სტუმარი სტატუსი შეიძლება ჰქონდეს კომპანია უნდათ მუშაობა მიმართონ მექსიკის მუშაობის ნებართვა ეროვნული ინსტიტუტის მიგრაციის (Instituto Nacional de Migración - INM). მიუხედავად იმისა, რომ განაცხადი მუშავდება, სტუმარიs დარჩეს Mexico, სანამ ისინი მიიღებენ ინფორმაციას INM, რომ ისინი შეიძლება შეაგროვოს ნებართვა საკონსულოში მათ სამშობლოში. მაშინ ასეთი სია უნდა დატოვონ მექსიკაში და შეაგროვოს ნებართვის სამშობლოში. მხოლოდ ამის შემდეგ, მათ შეუძლიათ მიმართონ საცხოვრებელი ვიზა.

თუ თქვენ დაინტერესებული ხართ მუშაობის მექსიკაში გამშვები დეტალები მექსიკაში მუშაობის ნებართვა გვერდზე.

დამატებითი ინფორმაცია მექსიკაში visa, მიმართეთ მექსიკის საელჩოს ან საკონსულოს, სადაც თქვენ ცხოვრობს

ნაციონალები შემდეგ ქვეყნებში მოგზაურობენ რეგულარულად პასპორტები არ საჭიროებს შესასვლელად ვიზა Mexico, თუ ისინი ტურისტები, სია ტრანზიტის ან ბიზნეს სია (საფასური არის მოქმედი თუ შესვლის მიწის. მათთვის მოგზაურობა საჰაერო საფასური შედის ფასი თვითმფრინავი ბილეთი).

ევროკავშირის ქვეყნებში, ანდორა, არგენტინა, ავსტრალია, ბაჰამის, ბარბადოსი, ბელიზი, ბრაზილია, კანადა, ჩილე, კოლუმბია, კოსტა რიკის, Hong Kong, ისლანდია, ისრაელი, Jamaica, იაპონია, ლიხტენშტეინი, მაკაო, მარშალის კუნძულები, მალაიზია, მიკრონეზია, მონაკო, ახალი ზელანდია, ნორვეგია, პალაუ, პანამა, პარაგვაი, პერუ, კორეა, San Marino, სინგაპური, შვეიცარია, ტრინიდადი და ტობაგო, ამერიკის შეერთებული შტატები, ურუგვაი, ვატიკანი, Venezuela

ტურისტებს და ბიზნეს სტუმრებს შეუძლიათ დარჩენა მექსიკაში მდე 180 დღე.
სტუმრები სატრანზიტო შეიძლება დარჩეს 30 დღე.

ყველა უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს შესვლის მექსიკაში ან თვითმფრინავი ან სახმელეთო უნდა ჰქონდეს ტურისტული ბარათი შევსებული და ეს ფიქსირდება მათი პირველი პორტში. შესვლისას სახმელეთო, თქვენ უნდა წავიდეს საემიგრაციო კაბინაში მდებარეობს სასაზღვრო გამტარ. შესვლისას თვითმფრინავით და ტრანზიტით Mexico City, თქვენ უნდა შტამპი თქვენი ტურისტული ბარათი მეხიკოში ადრე ინტერნატის მიმართ თქვენი საბოლოო დანიშნულების.

ზოგიერთი საბუთები მექსიკის ხელისუფლების ორგანოების მიერ ვიზის გაცემაზე:

  • პასპორტში ასლი
  • შევსებული განაცხადის ფორმა
  • დაბადების მოწმობა
  • ერთი პასპორტის ზომის სურათი
  • მტკიცებულება საკმარისი თანხების (მაგ ბოლო სამი საბანკო განცხადებები და წერილი, რომელშიც აღნიშნულია, მიმდინარე ხელფასი ან ორიგინალური წერილი პირი, რომელიც ფინანსურად მხარს უჭერს მგზავრის
  • პოლიციის მოწმობა არ იყო ნასამართლევი
  • Original ბილეთი
  • საკონსულო მოსაკრებელი (გადასახდელი ფულადი ან საფოსტო გზავნილის მხოლოდ)
  • ყველაზე გაცემული დოკუმენტების საზღვარგარეთ გამოიყენება მექსიკაში უნდა იყოს ლეგალიზებული საელჩოს მიერ მექსიკაში ან მისი საკონსულოები თქვენს ქვეყანაში.

მექსიკაში გასასვლელი წესების

უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს, რომლებიც ვერ წარმოადგინოს მოქმედი მექსიკის საემიგრაციო დოკუმენტი (ტურისტული ბარათი / FMM, TRT, TRP და სხვა), როდესაც შემოწმების-in აეროპორტში შეიძლება იყოს მიმართული, რომ საიმიგრაციო სამსახური, რის შედეგადაც დაგვიანებით, გაშვებული ფრენის, გაუთვალისწინებელი ხარჯები და / ან დაკისრების ჯარიმა.

უცხო ქვეყნის რეზიდენტი სტატუსი მექსიკაში (TRT, TRP) უნდა შეავსონ გადამფრენი ფორმა (FMM) და წარადგინოს იგი მექსიკის საიმიგრაციო ხელისუფლებას, როდესაც ქვეყნის დატოვების იმისათვის, რომ დარეგისტრირდეთ გასასვლელი. საიმიგრაციო ჯიხურები, რომელიც მდებარეობს ადრე ან შემდეგ უსაფრთხოების შემოწმება აეროპორტებში, ასევე საზღვრებზე, შეიძლება ზოგჯერ იყოს ძნელია. ფიქსირდება "Registro De Salida" ნაწილი ფორმა უნდა დაეთმოს ავიაკომპანია როდესაც ინტერნატის თვითმფრინავი ან საზღვრის აგენტი, როდესაც არსებული გზაზე. თქვენ უნდა ყურადღებით შენარჩუნება დარჩენილი ნაწილი "Registro De Entrada" ფორმა და უბრუნებს მექსიკის საიმიგრაციო ხელისუფლებას, როდესაც ხელახლა შესვლის მექსიკაში.

დრო ვიზის საშუალოდ 2 დღის განმავლობაში, მაგრამ შეიძლება იყოს 3 კვირის განმავლობაში, დამოკიდებულია მოქალაქეობა.
ღირებულება სავიზო მერყეობს, რაც დამოკიდებულია მოქალაქეობის - დაახლოებით US $ 17 - $ 30.

სავიზო გაგრძელება

გააფართოვოთ თქვენი ტურისტული ვიზა, თქვენ უნდა მიმართოს გაგრძელების ნებისმიერ ეროვნული ინსტიტუტის (მიგრაციის NIM) ოფისში. ეს პროცესი მხოლოდ რამდენიმე წუთი და მოთხოვნები ასეთია:

  • პასპორტი და სამგზავრო დოკუმენტი.
  • მოქმედი ტურისტული მიგრაციის ფორმა.
  • ერთხელ ადასტურებს, რომ თქვენ გაქვთ საკმარისი თანხა გახანგრძლივება თქვენი ყოფნის.
  • საფასურის გადახდა.

ვაქცინაცია

ვაქცინაცია სერთიფიკატი არ არის საჭირო.

გაითვალისწინეთ, რომ მექსიკაში, თქვენ კანონით დაექვემდებარება. აღსანიშნავია, რომ მექსიკელი მთავრობა ოფიციალურ პორტში შესვლას ან მის ფარგლებს გარეთ არის სერიოზული დანაშაული

სხვა Mexico სავიზო ინფორმაცია

იმისათვის, რომ წარმატებული იყოს თქვენი მექსიკაში სამუშაოს ძიება და მიღების სამუშაო გსურთ, თქვენ უნდა მოამზადოს მექსიკაში სამოტივაციო წერილი და მექსიკაში CV რომელიც თქვენ უნდა ელ მყისიერად დამსაქმებელთა შერჩევა სამუშაოს ძიება Mexico.

როდესაც თქვენ მიიღეთ მიწვევა მექსიკაში გასაუბრება, შეგიძლიათ მიმართოთ მექსიკაში სავიზო და მექსიკაში მუშაობის ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ გასაუბრებაზე და შეხედეთ მექსიკაში კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.

შეამოწმეთ გასაუბრება do და არ და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდები. გაირკვეს, თუ რატომ არის ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

წარმატებებს გისურვებთ თქვენს მექსიკაში.