ინდონეზიის ვიზა - როგორ მივიღოთ ვიზა ინდონეზიის

გამოჩენის ინდონეზია კარგი მომზადება. პრობლემა, რომ ყველა შესაძლებლობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ გადაწყვიტა ეწვევა ინდონეზიის, დაუპირისპირდებიან თქვენ.

თქვენი ეროვნებისა და თქვენი მოგზაურობის მიზანი დამოკიდებულია ვიზიტის ვიზას და / ან სამუშაო ვიზა. განსხვავებული ვიზა სხვადასხვა საჭიროებებისა და / ან შემთხვევებისთვის არსებობს.

ში Indonesia ძალიან განსხვავდება აპირებს შვებულებაში ინდონეზიაში. თქვენ უნდა იყოს მზად ინდონეზიის, როგორც ეს არის ყველა მისი სირთულეები, წინააღმდეგობები და გამოწვევები.

ინდონეზიაში ნარკოტიკული დანაშაულები მძიმედ განიხილება. სიკვდილით დასჯა სავალდებულოა ტრეფიკინგის, წარმოების, იმპორტის ან ექსპორტისათვის ჰეროინის 15 გ ზე მეტი, მორფინის XXX გრ, კოკაინის XXX გრ, კანსაბინის 30 გრ, კანსაბინის ფისური 30 გრამი ოპიუმი და 500 კგ ოპიუმი. ამ რაოდენობების მიღება არის ყველაფერი, რაც თქვენთვის აუცილებელია

ყველაზე ვიზიტები Indonesia არიან პრობლემები თავისუფალი, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს, რისკის განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმები, რომელიც შეიძლება იყოს, წინააღმდეგ სამოქალაქო ობიექტებზე, მათ შორის ადგილები ხშირად რეპატრიანტების და უცხოელი ტურისტებისთვის, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბებისა და სავაჭრო სფეროებში.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების გამო ძალადობა და უსაფრთხოების მდგომარეობის გაუარესება. მაღალი დონის დანაშაულებრივი საქმიანობის, ასევე დემონსტრაციები, საპროტესტო აქციები და შემთხვევითი უკანონო საკონტროლო გამშვები პუნქტი დარჩება შეშფოთება მთელი ქვეყნის მასშტაბით.
ბოლო წლების განმავლობაში, ინდონეზიის ხელისუფლების განვახორციელეთ რიგი გამოკვლევებით და ოპერაციების წინააღმდეგ ნარკოტიკული დანაშაულების და ტერორისტული ქსელები. მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები.
იმისათვის, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტები და ვიზების ამჟამინდელი, მოქმედი და უზრუნველყოფილი უსაფრთხო ადგილზე. ყოველთვის განახორციელოს ასლი თქვენი სამგზავრო დოკუმენტების ნაცვლად ორიგინალები (პასპორტი, მოქმედი ვიზა და მუშაობის ნებართვა). Travelers დააკავეს დაკითხვაზე არ მქონე მათი პასპორტები მათთან.
შეინარჩუნოს დაბალი ნახვა, განსხვავდება დრო და მარშრუტები სამგზავრო და სიფრთხილე მართვის დროს. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტს და უსაფრთხოებას.

Passport

ყველა უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს უნდა პასპორტში შესვლის ინდონეზია. უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს გარეშე პასპორტში არ დაიშვება შესვლის ინდონეზია და უბრუნდება ქვეყანაში გამგზავრების.

თქვენი პასპორტი ძალაში უნდა იყოს მინიმუმ 6 თვის განმავლობაში იმ დღიდან ჩამოსვლის და თქვენ უნდა აქვს მოქმედი ბილეთი. საემიგრაციო ოფიცერი პორტში შესვლის შეუძლია სთხოვოს სამგზავრო აწარმოოს ნებისმიერი საჭირო დოკუმენტები (როგორიცაა, სასტუმროს დაჯავშნა და მტკიცებულება ფინანსთა).

თქვენი პასპორტი უნდა ჰქონდეს ადეკვატური გაეროს გამოიყენება გვერდებზე თქვენი პასპორტი, რომელიც საშუალებას ნებისმიერი აუცილებელი მარკების საფუძველზე ჩამოსვლის და გამგზავრების.

indonesian ვიზები

სავიზო მოთხოვნები დამოკიდებული საგარეო პირის მოქალაქეობა და მისი განკუთვნილი დაყოვნების ინდონეზიაში.

უვიზო - ეწვიეთ Stay ნებართვა

მიზნით

  1. დასვენება, ტურიზმი
  2. საოჯახო
  3. სოციალური
  4. ხელოვნებისა და კულტურის
  5. მთავრობის ვიზიტი
  6. მიცემა ლექცია ან დასასწრებად სემინარი
  7. დაესწროს მიერ გამართულ შეხვედრაზე სათაო ოფისი და წარმომადგენლობა Indonesia
  8. გაგრძელება მოგზაურობა სხვა ქვეყანაში

მოქალაქეები შემდეგ ქვეყანას შეუძლია მიიღოს ვიზიტის Stay ნებართვა 30 დღე:

Albania ალჟირის andorra Angola
ანტიგუა და ბარბუდა Argentina სომხეთში ავსტრალია
ავსტრიაში აზერბაიჯანის ბაჰამის Bahrain
Bangladesh ბარბადოსი ბელორუსია ბელგია
ბელიზი ბენინი ბუტანის ბოლივიის
ბოსნია და ჰერცოგოვინა ბოტსვანას Brazil Brunei Darussalam
Bulgaria Burkina Faso ბურუნდი კამბოჯის
კანადაში Cape Verde Chad Chile
China დომინიკა კომორის კუნძულები კოსტა რიკა
ხორვატია კუბის კვიპროსი ჩეხეთი
დანია დომინიკის რესპუბლიკა აღმოსავლეთ ტიმორი ეკვადორი
ეგვიპტეში El Salvador ესტონეთი ფიჯის
ფინეთი France გაბონის გამბია
საქართველო გერმანია Ghana Greece
GRENADA გვატემალაში გაიანა Haiti
წმიდა საყდართან (ვატიკანი) ჰონდურასის ჰონგ კონგი უნგრეთი
ისლანდიის ინდოეთში Ireland იტალიაში
Ivory Coast Jamaica იაპონია იორდანიის
ყაზახეთის Kenya კირიბატი კორეა
Kuwait ყირგიზეთის ლაოსი ლატვიის
Lebanon ლესოტო ლიხტენშტეინის ლიტვის
ლუქსემბურგში Macao მაკედონია Madagascar
მალავის Malaysia მალდივის mali
Malta მარშალის კუნძულები მავრიტანია მავრიკი
მექსიკაში მოლდოვა Monaco მონღოლეთის
Morocco მოზამბიკი მიანმარის Namibia
ნაურუს ნეპალის ნიდერლანდების ახალი ზელანდია
ნიკარაგუამ ნორვეგია Oman პალაუ
პალესტინა Panama პაპუა ახალი გვინეა Paraguay
Peru Philippines პოლონეთი Portugal
პუერტო რიკო Qatar რუმინეთი რუსეთი
Rwanda სანტ კიტსი და ნევისი Saint Lucia სენტ ვინსენტი და გრენადინები
სამოას San Marino სან ტომე და პრინსიპი საუდის არაბეთი
სენეგალის სერბეთი სეიშელის სინგაპური
სლოვაკეთი სლოვენია სოლომონის კუნძულები სამხრეთ აფრიკა
ესპანეთი შრი სურინამის სვაზილენდი
შვედეთი შვეიცარიაში ტაივანის ტაჯიკეთის
Tanzania Thailand Togo tonga
ტრინიდადი და ტობაგო ტუნისში თურქეთში თურქმენეთის
ტუვალუს UAE უგანდა UK
უკრაინა Uruguay ამერიკის შეერთებული შტატები უზბეკეთმა
ვანუატუს Venezuela ვიეტნამის ზამბიის
ზიმბაბვეს

მოთხოვნები უვიზო - ეწვიეთ Stay ნებართვა

  1. პასპორტში მინიმალური მოქმედების 6 თვის
  2. დაბრუნება ბილეთის მეშვეობით ან ბილეთი
  3. ვიზიტი Stay ნებართვა არ არის extendable და ვერ გარდაქმნას იგი სხვა ტიპის ყოფნის ნებართვა.
  4. უცხო ქვეყნის მოქალაქეებს შეუძლიათ მხოლოდ შევა ინდონეზია მეშვეობით გამოყოფილი საემიგრაციო გამშვები

ეწვიეთ ვიზები:

რეგულარული პასპორტის მფლობელებს შეუძლიათ მიიღონ ვიზიტი ვიზები ერთჯერადი და მრავალჯერადი entries. ვიზიტი ვიზები დღესასწაული, საოჯახო, სოციალური, კულტურული და ბიზნეს მიზნებისთვის.

არსებობს სამი კატეგორიის ვიზიტის Visa:

  1. ეწვიეთ სავიზო ჩამოსვლის
  2. ვიზიტი სავიზო რეჟიმის
  3. მრავალჯერადი ვიზიტი სავიზო რეჟიმის

1. ეწვიეთ ვიზა ჩამოსვლა (VOA)

ნაციონალები შემდეგ ქვეყნებში შეუძლიათ მიიღონ ვიზა ჩამოსვლის (VOA):

ალჟირის andorra Argentina სომხეთში
ავსტრალია ავსტრიაში Bahrain ბელორუსია
ბელგია Brazil Bulgaria კანადაში
China ხორვატია კვიპროსი ჩეხეთი
დანია აღმოსავლეთ ტიმორი ეგვიპტეში ესტონეთი
ფიჯის ფინეთი France გერმანია
Greece უნგრეთი ისლანდიის ინდოეთში
Ireland იტალიაში იაპონია Kuwait
ლატვიის ლიბიაში ლიხტენშტეინის ლიტვის
ლუქსემბურგში მალდივის Malta მექსიკაში
Monaco ნიდერლანდების ახალი ზელანდია ნორვეგია
Oman Panama პაპუა ახალი გვინეა პოლონეთი
Portugal Qatar რუმინეთი რუსეთი
საუდის არაბეთი სეიშელის სლოვაკეთი სლოვენია
სამხრეთ აფრიკა სამხრეთ კორეა ესპანეთი სურინამის
შვედეთი შვეიცარიაში ტაივანის ტუნისში
თურქეთში UAE UK ამერიკის შეერთებული შტატები

მას შემდეგ, რაც თქვენ არ დაეშვა ინდონეზია, შეგიძლიათ მიმართონ VOA. იგი ეღირება US $ 35. მფლობელი VOA შეგიძლიათ დარჩენა up to 30 დღე და შეიძლება გაგრძელდეს იგი საემიგრაციო ოფისი ერთ დროს მხოლოდ ერთი 30 დღე დარჩენა ღირებულება დამატებით US $ 25.

გვახსოვდეს, რომ ინდონეზიაში, თქვენ ექვემდებარება ადგილობრივი კანონმდებლობის შესაბამისად. ჩვენება აბუჩად მიეკუთვნებიან ინდონეზიის მთავრობის ოფიციალური პორტში შესვლის ან სხვაგან სერიოზული დანაშაულია

ვიზიტორები ვერ გარდაქმნას VOA სხვა საემიგრაციო ნებართვა. სია, რომლებიც ზედმეტად დარჩება მათი 30 დღე სავიზო რისკის ჯარიმა აშშ $ 20 დღეში (ქვეშ 60 დღე ყოფნის), თუ ისინი არ ვრცელდება VOA სხვა 30 დღე. სტუმრები დარჩენის უმეტეს 60 დღის დაჯარიმდებიან US $ 2000 ან ხუთი წლის განმავლობაში ციხეში პატიმრობას და დეპორტაცია ემუქრებათ.

მოთხოვნები ვიზა ჩამოსვლა (VOA):

  • პასპორტის მოქმედების ვადა უნდა იყოს ექვსი თვის განმავლობაში იმ დღიდან, შესვლის ინდონეზია.
  • თქვენ უნდა ჰქონდეს მეშვეობით ან დასაბრუნებელი ბილეთი

2. ვიზიტი სავიზო რეჟიმის

ა. განაცხადის Foreigner

  1. უცხოელი წარუდგენს სავიზო განაცხადის ინდონეზიელი საელჩო / საკონსულო
  2. უცხოელი ხდის Visa დამტკიცების ტელექსი ინდონეზიის საელჩო / საკონსულოები გადახდის Rp.100.000.
  3. Indonesian საელჩოს / საკონსულოს ფორვარდები განცხადება გენერალური დირექტორატის საემიგრაციო დასამტკიცებლად
  4. როდესაც Visa დამტკიცების გაიცემა, საელჩოს / საკონსულოს გასცემს სავიზო გადახდის შემდეგ US $ 50.
  5. უცხოელი აგრძელებს ინდონეზიაში, სადაც სასაზღვრო ს / ის მიიღებს შესვლის შტამპი.

ბ. განაცხადის გარანტი

  1. გარანტი წარუდგენს სავიზო განაცხადის უცხოელი გენერალურ დირექტორატში საემიგრაციო
  2. გარანტი იღებს Visa დამტკიცების ტელექსი ინდონეზიის საელჩო / საკონსულოები გადახდის Rp.100.000.
  3. გარანტი იღებს ასლი Visa დამტკიცების Letter. ინდონეზიის საელჩოს / საკონსულოს, სადაც თქვენ ცხოვრობს იღებს სხვა ასლი.
  4. უცხოელი აგრძელებს საელჩოს / საკონსულოს ვიზის გადახდის შემდეგ US $ 50.
  5. უცხოელი აგრძელებს ინდონეზიაში, სადაც სასაზღვრო ს / ის მიიღებს შესვლის შტამპი.

ვიზიტი სავიზო არის up-to 60 დღე ყოფნის. თქვენ შეგიძლიათ ვრცელდება იგი საემიგრაციო ოფისი 5 (ხუთი) ჯერ. თითოეულ გაგრძელების უფლებას სხვა 30 დღე ყოფნის.

3. მრავალჯერადი ვიზიტი სავიზო რეჟიმის

უცხოელები, რომ გამგზავრება ხშირად ინდონეზიაში საოჯახო, ბიზნეს და სამთავრობო მიზნებისათვის შეიძლება ამ ტიპის ვიზა.

ინდონეზიის საელჩოს ან საკონსულოს გასცემს მრავალჯერადი ვიზიტი სავიზო.

მოქმედების მრავალჯერადი ვიზიტი სავიზო არის ერთი წელი. ყოველი ჩანაწერი / ვიზიტი უფლებას up-to 60 დღე ყოფნის გარეშე გაფართოება. ღირებულება მრავალჯერადი ვიზა აშშ $ 110.

მოთხოვნები ვიზიტი სავიზო და მრავალჯერადი ვიზიტი Visa:

  • ვადის გასვლის თარიღი პასპორტი უნდა იყოს მინიმუმ 6 თვის განმავლობაში იმ დღიდან შესვლის ინდონეზიის ერთ სავიზო და 18 თვის მრავალჯერადი
  • დაბრუნება ბილეთის მეშვეობით ან ბილეთი
  • ფოტოასლი. პასპორტი უნდა შეიცავდეს მინიმუმ ერთი ცარიელი სავიზო გვერდზე. შესწორება და დამტკიცების გვერდებზე არ შეიძლება გამოყენებულ იქნას სავიზო მიზნით
  • განაცხადის Letter და გარანტია Letter. განაცხადის ფორმა ხელმისაწვდომი უნდა იყოს ინდონეზიის საელჩოს თქვენი შესაბამისი ქვეყნის
  • ასლი საბანკო ანგარიშები

Visa დამუშავება თქვენი ქვეყნის Indonesian საელჩოს / საკონსულოს იღებს დაახლოებით სამი დღის განმავლობაში.

სამუშაო ვიზა

მნიშვნელოვანია წინასწარ მიიღოს სწორი ვიზა, რომელიც გაძლევთ მუშაობის უფლება ინდონეზიაში. ა სამუშაო ვიზა ინდონეზიაში ადვილი არ არის და ეს თქვენი მომავალი დამსაქმებელია იმისათვის, რომ მიიღოთ ერთი თქვენთვის. პროცესი შეიძლება ძალიან გრძელი იყოს.

დამატებითი ინფორმაცია ინდონეზიის visa, მიმართეთ ინდონეზიის საელჩოს ან საკონსულოს, სადაც თქვენ ცხოვრობს

ვაქცინაცია

ვაქცინაცია არ არის საჭირო.

სხვა Indonesia სავიზო ინფორმაცია

თუ შენი ინდონეზიის სამოტივაციო წერილი და ინდონეზიის CV მზად არიან, ელ მათ მიერ დანიშნულ პერსპექტიულ დამსაქმებლებს ინდონეზიის სამუშაოს ძიება.

როდესაც თქვენ მიიღეთ მიწვევა ინდონეზიის გასაუბრება, შეგიძლიათ მიმართოთ ინდონეზიის ვიზას ინდონეზიის მუშაობის ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ გასაუბრებაზე და შეხედეთ ინდონეზიის კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.

შეამოწმეთ გასაუბრება do და არ და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდები. გაირკვეს, თუ რატომ არის ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

წარმატებებს გისურვებთ თქვენი ინდონეზიის ვიზა!