ინდოეთი Visa

საზღვარგარეთ მუშაობა ჟღერს adventure ბევრი ადამიანი. თუმცა, სამუშაო ინდოეთში საჭიროა მეტი ინდოეთის სავიზო განაცხადი და მხოლოდ აშკარაა ინდოეთის სამოტივაციო წერილი და ინდოეთში CV წერა და თარგმანი - ისინი ითხოვენ საფუძვლიანი მომზადება.

თქვენ წინაშე პრობლემა რომ ყველა ალბათობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ გადავწყვიტე დასაქმების ინდოეთში. არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენის ინდოეთის ვიზა შეიძლება ჰქონდეს შედეგად თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცნობ საემიგრაციო წესების და პრაქტიკის, უცნაური სამუშაო პროგრამა პროცედურები, უცნაური სამუშაო შერჩევა ტენდენციები და უცნაური მართვის კულტურა.

საგარეო სამუშაოს მაძიებელთა მზად უნდა იყოს იმისათვის, რომ ინდოეთში, როგორც ეს არის ყველა თავისი სირთულეები, წინააღმდეგობები და გამოწვევები. ბიუროკრატია, კორუფცია, არარსებობის საერთაშორისო ბიზნეს-სტანდარტებისა და დაუწერელი კანონები განსაზღვრის კულტურული და რეგიონული მრავალფეროვნება დაუპირისპირდეს უცხოელთა ზოგჯერ დამამძიმებელ pitfalls. არსებობს მკაფიო განსხვავება კულტურებს სამთავრობო დაწესებულებებისა და ბიზნეს ორგანიზაციების წარმომადგენლები.

ყველაზე ვიზიტები ინდოეთში უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება იყოს დასავლური ინტერესებისა და სამოქალაქო სამიზნეების წინააღმდეგ, მათ შორის, უცხოელები, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. ბოლო წლებში ინდოეთის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. დარწმუნდით, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტებისა და ვიზის მიმდინარე და მოქმედი და უზრუნველყოფილი უსაფრთხო ადგილზე. განახორციელოს ასლი თქვენი სამგზავრო დოკუმენტების ნაცვლად ორიგინალები. შეინარჩუნოს დაბალი ნახვა, იცვლება დრო და მარშრუტები ტურისტული, და სიფრთხილე მართვის დროს. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტს და უსაფრთხოებას.

საპასპორტო და ინდოეთის ვიზა

Passport

ინდოეთში არსებობს ბარიერები შესვლის უცხოელები. ყველა მოქალაქეების მოითხოვს მოქმედი პასპორტი მინიმუმ 190 დღის განმავლობაში.

ინდოეთი Visa

ეს არის მარტივი მისაღებად ვიზა ქვეყანაში. ყველა ეროვნების მოითხოვს ვიზა ინდოეთში.

დან მუშაობა ინდოეთში, თქვენ უნდა ჰქონდეთ დასაქმების ვიზა ასევე ცნობილია როგორც სამუშაო ნებართვა. იმისათვის, რომ მიიღოთ ერთი, თქვენი დამსაქმებელი ვალდებულია გაუგზავნოს მიწვევა ინდოეთის საკონსულო მომსახურებას თქვენი კვალიფიკაციის შესახებ, ხელშეკრულების დეტალებით თქვენი ხელფასის შესახებ და წერილში, რომლითაც კომპანია ვალდებულია დაიქირავოს უცხოელი, ვიდრე ინდური მოქალაქე.

ასევე, თქვენ უნდა დასაქმების სავიზო შეძლებს გახსნას საბანკო ანგარიში ინდოეთში.

დაუკავშირდით ინდოეთის საელჩო თქვენი ქვეყნის შესახებ დამატებითი ინფორმაციის ინდოეთის ვიზა

სხვა ინდოეთის სავიზო ინფორმაცია

თუ შენი ინდოეთის სამოტივაციო წერილი და ინდოეთში CV მზად არიან, ელ მათ მიერ დანიშნულ პერსპექტიულ დამსაქმებლებს ინდოეთის სამუშაოს ძიება.

როდესაც თქვენ მიიღეთ მიწვევა ინდოეთის გასაუბრება, შეგიძლიათ მიმართოთ ინდოეთის ვიზას და ინდოეთის მუშაობის ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ გასაუბრებაზე და შეხედეთ ინდოეთის კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.

შეამოწმეთ გასაუბრება do და არ და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდები. გაირკვეს, თუ რატომ არის ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ წარმატებებს ინდოეთის სავიზო!