ჰონკონგში მუშაობის ნებართვა

სამუშაო ჰონკონგი მოითხოვოს მეტი ვიდრე ჰონკონგში მუშაობის ნებართვა და მხოლოდ აშკარა Hong Kong CV or ჰონკონგში რეზიუმე ერთად Hong Kong სამოტივაციო წერილი წერა და თარგმანი - ისინი ითხოვენ საფუძვლიანი მომზადება. თქვენ უნდა იყოს მზად ჰონკონგში, როგორც ეს არის ყველა თავისი სირთულეები, წინააღმდეგობები და გამოწვევები. თქვენ თვალწინ პრობლემა, რომელიც ყველა შესაძლებლობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ დაიწყო ჰონკონგში სამუშაოს ძიება.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენა ჰონკონგი მუშაობის ნებართვა შეიძლება ჰქონდეს საბოლოო შედეგი თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცხო საემიგრაციო წესებსა და პრაქტიკას, უცნაური სამუშაოს გამოყენების პროცედურებს, უცნაურ სამუშაოს შერჩევის ტენდენციებს და უცნაური მენეჯმენტის კულტურას.

ჰონკონგში გახდა სპეციალური ადმინისტრაციული რეგიონი (SAR) ჩინეთის 1997. მას შემდეგ, შეგიძლიათ სავიზო განაცხადების პირს Chinese საელჩოს ან საკონსულოს თქვენს ქვეყანაში და mail ჰონკონგი SAR საემიგრაციო დეპარტამენტში.

ყველაზე ვიზიტები ჰონგ კონგი უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რომელიც შეიძლება იყოს დასავლური ინტერესების საწინააღმდეგოდ და სამოქალაქო სამიზნეების წინააღმდეგ, მათ შორის, უცხოელები, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. ბოლო წლებში ჰონგ-კონგის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. დარწმუნდით, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტებისა და ვიზის მიმდინარე და მოქმედი და უზრუნველყოფილი უსაფრთხო ადგილზე. განახორციელოს ასლი თქვენი სამგზავრო დოკუმენტების ნაცვლად ორიგინალები. შეინარჩუნოს დაბალი ნახვა, იცვლება დრო და მარშრუტები ტურისტული, და სიფრთხილე მართვის დროს. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტს და უსაფრთხოებას.

ყველა სია ჰონკონგში მოითხოვს ვიზა / ნებართვის მუშაობა, კვლევა, შექმნას ან შეუერთდეს ნებისმიერ ბიზნესში, დასჭირდეს საცხოვრებელი ან დარჩება Hong Kong SAR როგორც სტუმარი უმეტეს დაშვებული უვიზო პერიოდში.

იმ შესვლის ჰონკონგში ვიზიტით (ტურისტული) ვიზა შეიძლება არ იყოს დასაქმებული და ჩაერთოს ბიზნეს დაკავშირებული საქმიანობა იმ დროს SAR.

შეამოწმეთ სავიზო მოთხოვნები Hong Kong სავიზო გვერდზე.

მიუხედავად იმისა, რომ თითოეული განაცხადის განისაზღვრება ინდივიდუალურად, ყველა უცხოელი სტუმრების HK უნდა აკმაყოფილებდეს ნორმალური საემიგრაციო მოთხოვნები, როგორიცაა:

  • აქვს პასპორტი, რომელიც ძალაში მინიმუმ ერთი თვით მიღმა თარიღი განკუთვნილი ყოფნის,
  • აქვს მოქმედი სამგზავრო დოკუმენტი ადეკვატური დაბრუნების უნარი / და მისი საცხოვრებელი ქვეყნის მოქალაქეობა,
  • გაქვთ საკმარისი თანხების დასაფარავად მათი ყოფნის ვადა არ მუშაობს,
  • აქვს ნათელი ნასამართლევი და დააყენებს უსაფრთხოების და სისხლის სამართლის შეშფოთება ჰონკონგი SAR,
  • არ ალბათობა ხდება ტვირთი ჰონკონგი.

საპასპორტო და ჰონკონგში მუშაობის ნებართვა

Passport

ყველა მოქალაქეების მოითხოვს პასპორტში რომელიც მოქმედებს მინიმუმ ერთი თვით მიღმა თარიღი თქვენი განკუთვნილი ყოფნის, სათანადო თანხებს თქვენი ყოფნის გარეშე სამუშაო ადგილზე და მტკიცებულებები შემდგომი / დაბრუნებისას ტრანსპორტირების.

ჰონკონგში მუშაობის ნებართვა

პერსპექტივა რამაც ხელფასები, რომლებიც ბევრად უფრო მაღალია, ვიდრე უცხოელები შეგიძლიათ მიიღოთ საკუთარ ქვეყნებში მერი ცდუნება ბევრი უცხოელი მოქალაქეები, რომლებიც მოდიან ჰონკონგი.

იმ შემთხვევაში, თუ თავისუფლდება, დასაქმების ვიზა არ არის საჭირო, რომ დასჭირდეს რაიმე დასაქმება - გადახდილი ან გადაუხდელი, შექმნას ან შეუერთდეს ბიზნესის წამოწყება, ან დასჭირდეს საცხოვრებელი ჰონკონგი.

იმ შესვლის ჰონკონგში ვიზიტით (ტურისტული) ვიზა შეიძლება არ იყოს დასაქმებული და ჩაერთოს ბიზნეს დაკავშირებული საქმიანობა იმ დროს SAR.

უნდა მიმართონ "დასაქმების პროფესიონალები" ვიზა, თქვენ უნდა აქვს დადასტურებული სამუშაოს შეთავაზება და თქვენი პოტენციური დამსაქმებელი აქვს სპონსორობას თქვენი სავიზო განაცხადის მიღების განაცხადი საემიგრაციო დეპარტამენტში თქვენი სახელით. გარდა ამისა, სპონსორობა კომპანია უნდა დაამტკიცოს, რომ თქვენ გაქვთ უნარი, რომ არ არსებობს ადგილობრივი სამუშაო ბაზარზე.

არა, მაგრამ თქვენი მომავალი დამსაქმებელი წარუდგენს თქვენი სამუშაოს სავიზო განაცხადის. კომპანიას აქვს წარადგინოს დაადასტურა შეთავაზება დასაქმების და მტკიცებულება, რომ ანაზღაურების პაკეტი მოიცავს ხელფასი, საცხოვრებელი, სამედიცინო და საგანმანათლებლო დებულებები, ისევე, როგორც სხვა შეღავათები შესაბამისი პროფესიონალები ჰონკონგი.
განაცხადის პროცესი ოთხი ექვსი კვირის განმავლობაში, რის შემდეგაც ვიზა გაიცემა თქვენი დამსაქმებელი, რომელიც უნდა მიაწოდოს მას თქვენ.

სამუშაო ვიზები ჩვეულებრივ გაიცემა ხანგრძლივობა თქვენი შრომითი ხელშეკრულება - როგორც წესი, არა უმეტეს 2 წლის განმავლობაში. იმ შემთხვევაში, თუ კომპანიას სურს დასაქმება თქვენ აღარ, მას მიმართონ განახლებას.

ჰონკონგში დასაქმების ვიზა არ არის გადაცემა ერთი კომპანიის სხვა.

როგორც ხედავთ, მოძიებაში დამსაქმებელს სურს, რომ სპონსორობას თქვენი სამუშაო ვიზა არ არის ადვილი.

საემიგრაციო ღონისძიებები არასამთავრობო ადგილობრივი კურსდამთავრებულები (IANG):

აბიტურიენტები, რომლებიც მიღებული ხარისხი ან უფრო მაღალი კვალიფიკაციის სრულ განაკვეთზე და ადგილობრივი აკრედიტებული პროგრამის ჰონკონგი (შემდგომში "არასამთავრობო ადგილობრივი კურსდამთავრებულთა") შეუძლია გამოიყენოს დარჩენა / დაბრუნების და მუშაობა ჰონგკონგის ქვეშ "საემიგრაციო ღონისძიებები არა ადგილობრივი კურსდამთავრებულები "(aka" IANG ").

არასამთავრობო ადგილობრივი კურსდამთავრებულები რომლებიც შეიტანენ განცხადებას საემიგრაციო დეპარტამენტში ექვსი თვის განმავლობაში იმ დღიდან მათი დამთავრების (ანუ დღიდან ნაჩვენები მათი დამთავრების სერტიფიკატები) კლასიფიცირდება როგორც "არასამთავრობო ადგილობრივი ახალი კურსდამთავრებულები."

არასამთავრობო ადგილობრივი კურსდამთავრებულები რომლებიც შეიტანენ განცხადებას მიღმა ექვსი თვის განმავლობაში იმ დღიდან მათი დამთავრების კლასიფიცირდება როგორც "დაბრუნების არასამთავრობო ადგილობრივი კურსდამთავრებულები."

გენერალური დასაქმების პოლიტიკის (GEP):

თუ განმცხადებელი არ კვალიფიკაციას ქვეშ IANG სქემები, მას შეუძლია მიმართოს ქვეშ General დასაქმების პოლიტიკის.

აბიტურიენტები, რომლებიც არ არიან არასამთავრობო ადგილობრივი კურსდამთავრებულთა მაგრამ გააჩნიათ განსაკუთრებული უნარი, ცოდნა და გამოცდილება ღირებულების და არ არის ხელმისაწვდომი ჰონგკონგის შეუძლია მიმართოს მოვა მუშაობა ქვეშ GEP.

დამატებითი ინფორმაცია ჰონკონგი ვიზა, მიმართეთ ჩინეთის საელჩოს ან საკონსულოს თქვენს ქვეყანაში

ახალგაზრდებს შორის 18 და 30 წლის მოქალაქე, ავსტრალია, კანადა, გერმანია, ირლანდია, იაპონია, ახალი ზელანდია და სამხრეთ კორეა, შეუძლიათ მიმართონ 12 თვის სამუშაო დღესასწაული ვიზა, რომელიც საშუალებას აძლევს მათ მიიღონ up დროებითი სამუშაო და მოკლე პერიოდში სასწავლო ჰონკონგი.

სხვა ჰონკონგში სამუშაო ნებართვის ინფორმაცია

თუ შენი Hong Kong სამოტივაციო წერილი და Hong Kong CV or ჰონკონგში რეზიუმე მზად არიან, ელ მათ მიერ დანიშნულ პერსპექტიულ დამსაქმებლებს სამუშაოს ძიება ჰონკონგი.

როდესაც თქვენ მიიღეთ მიწვევა ჰონკონგში გასაუბრება, შეგიძლიათ მიმართოთ Hong Kong სავიზო და ჰონგ-კონგის მუშაობის ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ თქვენთვის ჰონკონგში გასაუბრება და შეხედეთ ჰონკონგში კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.

შეამოწმეთ გასაუბრება გავაკეთოთ და don'ts, გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდები. გაირკვეს, თუ რატომ არის ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

წარმატებებს გისურვებთ თქვენი ჰონკონგის მუშაობის ნებართვით.