ჰონკონგში Visa

დასაქმება ჰონკონგში მოითხოვოს ჰონგ-კონგის სავიზო განაცხადზე მეტი და მხოლოდ ცხადი Hong Kong CV or ჰონკონგში რეზიუმე ერთად Hong Kong სამოტივაციო წერილი წერა და თარგმანი - ამას საფუძვლიანი მომზადება. პრობლემები, რომ ყველა შესაძლებლობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ გადაწყვიტა დაიწყოს ჰონკონგში სამუშაოს ძიება დაუპირისპირდება თქვენ. ასე რომ, მზად იყოთ ჰონგ-კონგის დასამზადებლად, რადგან ის არის ყველა თავისი სირთულეები, წინააღმდეგობები და გამოწვევები.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენა ჰონკონგი ვიზა შეიძლება ჰქონდეს შედეგზე თქვენი თავგადასავალი! იფიქრე მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცხო საემიგრაციო წესებს და პრაქტიკას, უცნაური სამუშაოს გამოყენების პროცედურებს, უცნაურ სამუშაოს შერჩევის ტენდენციებს და უცნაური მართვის კულტურას.

ჰონკონგში გახდა სპეციალური ადმინისტრაციული რეგიონი (SAR) ჩინეთის 1997. მას შემდეგ, შეგიძლიათ სავიზო განაცხადების პირს Chinese საელჩოს ან საკონსულოს თქვენს ქვეყანაში და mail ჰონკონგი SAR საემიგრაციო დეპარტამენტში.

ყველაზე ვიზიტები ჰონგ კონგი უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რომელიც შეიძლება იყოს დასავლური ინტერესების საწინააღმდეგოდ და სამოქალაქო სამიზნეების წინააღმდეგ, მათ შორის, უცხოელები, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. ბოლო წლებში ჰონგ-კონგის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. დარწმუნდით, რომ თქვენი სამგზავრო დოკუმენტებისა და ვიზის მიმდინარე და მოქმედი და უზრუნველყოფილი უსაფრთხო ადგილზე. განახორციელოს ასლი თქვენი სამგზავრო დოკუმენტების ნაცვლად ორიგინალები. შეინარჩუნოს დაბალი ნახვა, იცვლება დრო და მარშრუტები ტურისტული, და სიფრთხილე მართვის დროს. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტს და უსაფრთხოებას.

საპასპორტო და ჰონკონგში Visa

Passport

თქვენ მოითხოვს პასპორტის რომელიც მოქმედებს მინიმუმ ერთი თვით მიღმა თარიღი თქვენი განკუთვნილი ყოფნის, სათანადო თანხებს თქვენი ყოფნის გარეშე მუშაობს ადგილობრივად, და მტკიცებულება მოყოლებული / დაბრუნებისას ტრანსპორტირების. ბევრი მეზობელ რაიონებში მოითხოვს, რომ თქვენი პასპორტის მოქმედების ვადა მინიმუმ ექვსი თვით ადრე ისინი საშუალებას გაძლევთ შევა, ასე რომ, თუ თქვენ აპირებთ რეგიონული ტურისტული მიღმა Hong Kong, დარწმუნდით, რომ თქვენი პასპორტი ძალაშია მინიმუმ ექვსი თვის განმავლობაში მიღმა თარიღი თქვენ აპირებთ შესვლის ისეთ სფეროებში.

ჰონკონგში Visa

თქვენ არ გჭირდებათ ვიზა ტურისტული ვიზიტების მდე 90 დღის განმავლობაში. ნაციონალები ქვეყნების უმრავლესობა არ გვჭირდება ვიზა სატრანზიტო ჰონკონგი.

ვიზა არ არის საჭირო, სანამ ჰონკონგში მიზნით სწავლობდნენ დასაქმების, სასწავლო, საინვესტიციო და რეზიდენცია.

ჰონკონგში ინარჩუნებს ცალკე და დამოუკიდებელი საემიგრაციო სისტემა, რომელიც მატერიკზე ჩინეთი. ეს იმას ნიშნავს, რომ, განსხვავებით mainland ჩინეთი, ყველაზე სია არ უნდა ვიზების წინასწარ. თუმცა, ეს იმას ნიშნავს, რომ ვიზის მაინც საჭირო შევა mainland ჩინეთი ჰონკონგი.

იყიდება უვიზოდ ყოფნის, ან ვიზა, რომელიც არ დაუშვებს დასაქმება, სია შეიძლება საჭირო, რათა დაამტკიცოს, რომ მათ აქვთ შემდგომი ან დაბრუნების გამგზავრებისა და საკმარისი თანხები მოიცავს პერიოდს ყოფნის გარეშე მუშაობს (დაყრდნობით საემიგრაციო ის განმარტება) in ჰონკონგში. ყველაზე ტურისტებისთვის, განსაკუთრებით დასავლეთის ქვეყნები, რომლებიც არ მოწმდებოდეს ამ მოთხოვნებს, მაგრამ ყველა მოგზაურებს უნდა მოხდეს იმის შესაძლებლობას, რომ საიმიგრაციო შეიძლება აირჩიონ შემოწმება. თქვენ უნდა შეამოწმოთ თქვენი ავიაკომპანია წესების, რადგან ისინი შეიძლება არ დავუშვებთ თქვენ ფრენა, თუ თქვენ არ აკმაყოფილებს განაცხადა მოთხოვნებს.

სტუდენტები ვალდებულნი არიან, მიიღონ განათლება სავიზო დაწყებამდე სასწავლო კურსი ჰონკონგი. იმისათვის, რომ განათლების მისაღებად სავიზო სტუდენტი, უნდა აღინიშნოს, რომ აკრედიტებული სკოლა ან უნივერსიტეტის ჰონკონგი. ზოგიერთ შემთხვევაში, სკოლა იმოქმედებს, როგორც სტუდენტის აგენტი სავიზო საკითხები და ნაყოფიერად ითანამშრომლოს საემიგრაციო დეპარტამენტში ან მისი სახელით.

შეამოწმეთ სამუშაო / დასაქმება სავიზო მოთხოვნები ჰონკონგში მუშაობის ნებართვა გვერდზე.

დამატებითი ინფორმაცია ჰონკონგი ვიზა, მიმართეთ ჩინეთის საელჩოს ან საკონსულოს სადაც ცხოვრობენ

Airline დებულება

მაშინაც კი, თუ თქვენ გაქვთ ვიზა China ავიაკომპანია უარს ამბობენ საშუალებას გაძლევთ ფორუმში. ეს იმიტომ ში წინაშე ჯარიმები მთავრობების თუ მგზავრებს უფლება არა აქვთ შესვლის ქვეყანაში და ისინი პასუხისმგებელნი არიან მათ კიდევ ერთხელ. საერთოდ, პრობლემა არ არის, თუ თქვენ გაქვთ წლიდან (ან დაბრუნდეს) ბილეთი. თუ თქვენ არ აქვს ერთი ამ, თქვენ შეიძლება გადაეყარონ სირთულეები. თუ თქვენ გეგმავთ სასწავლებლად ან სამუშაოდ, ერთი წლის განმავლობაში, შესაძლოა, არ მინდა ვიყიდო ბილეთი, ასე რომ, ეს შეიძლება იყოს პრობლემა. ზოგჯერ შეგიძლიათ პრობლემის დაძლევა ყიდვით დაბრუნებადი ან ნაწილობრივ დაბრუნებას ბილეთი წინასწარ, ან სასტუმროს დაჯავშნა მომდევნო დანიშნულების და დაკარგვის ანაბარი.

სავიზო გაგრძელება

თქვენ შეიძლება მიენიჭოს გაგრძელების თქვენი ყოფნის, თუ ვრცელდება Hong Kong SAR საემიგრაციო დეპარტამენტში. იმ შემთხვევაში, თუ განაცხადი წარდგენილია ჰონკონგი იმიგრაციის დეპარტამენტის პირდაპირ, საფასურის გადახდის უნდა მოხდეს კოლექცია ვიზა / შესვლის ნებართვა ან ნაღდი ანგარიშსწორებით, ელექტრონული გადახდის ან ქვითარი. გამშვები უნდა გადმოკვეთა, გააკეთა გადასახდელი "საქართველოს მთავრობა ჰონგ კონგის სპეციალური ადმინისტრაციული რეგიონი, სათანადოდ დათარიღებული და ხელმოწერილი.

ვაქცინაცია

ვაქცინაცია სერთიფიკატი არ არის საჭირო.

სხვა ჰონკონგში სავიზო ინფორმაცია

თუ შენი Hong Kong სამოტივაციო წერილი და Hong Kong CV or ჰონკონგში რეზიუმე მზად არიან, ელ მათ მიერ დანიშნულ პერსპექტიულ დამსაქმებლებს სამუშაოს ძიება ჰონკონგი.

როდესაც თქვენ მიიღეთ მიწვევა ჰონკონგში გასაუბრება, შეგიძლიათ მიმართოთ ჰონკონგის ვიზას და ჰონკონგში მუშაობის ნებართვა. შემდეგ მოემზადეთ თქვენთვის ჰონკონგში გასაუბრება და შეხედეთ ჰონკონგში კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.

შეამოწმეთ გასაუბრება გავაკეთოთ და don'ts, გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდები. გაირკვეს, თუ რატომ არის ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

წარმატებებს გისურვებთ თქვენი ჰონკონგი ვიზით.