გერმანია Visa

მუშაობა საზღვარგარეთ ჟღერს adventure ბევრი ადამიანი. მიუხედავად ამისა, სამუშაო გერმანიაში საჭიროა მეტი გერმანიის ვიზა და მხოლოდ აშკარაა გერმანია CV ერთად გერმანია სამოტივაციო წერილი წერა და თარგმანი - ისინი მოითხოვს ფრთხილად მომზადება. თქვენ წინაშე პრობლემა, რომელიც ყველა ალბათობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ გადაწყვიტა, რომ ცდილობენ საზღვარგარეთ კარიერა.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენა გერმანიის ვიზა შეიძლება ჰქონდეს საბოლოო ჯამში თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცნობ საემიგრაციო წესების და პრაქტიკის, უცნაური სამუშაო პროგრამა პროცედურები, უცნაური სამუშაო შერჩევა ტენდენციები და უცნაური მართვის კულტურა.

ყველაზე ვიზიტები გერმანია უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს სამოქალაქო მიზნებს, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. ბოლო წლებში გერმანიის ხელისუფლებამ გამოძიების შედეგად დააპატიმრა რიგი დაკავებები ტერორისტული ქსელების წინააღმდეგ.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტი და უსაფრთხოება
.

საპასპორტო და გერმანიაში Visa

Passport

ყველა მოქალაქეების გარდა ევროკავშირის მოქალაქეებს ჩატარების სწორი ეროვნული პირადობის მოწმობა მოითხოვს მოქმედი პასპორტი დაყოვნების. ზოგიერთი ევროკავშირის მოქალაქეებს შეიძლება საჭირო წარმოადგინოს მოქმედი პასპორტი, გარდა ეროვნული პირადობის მოწმობა.

გერმანია Visa

სავიზო მოთხოვნები დამოკიდებული უცხო პირის მოქალაქეობა და მისი განკუთვნილი დაყოვნების გერმანიაში.

გერმანიაში შეუერთდა შენგენის შეთანხმების

  • ევროკავშირის მოქალაქეებს დარჩენის უმეტეს 90 დღე უნდა დარეგისტრირდეთ საემიგრაციო დეპარტამენტში.
  • მოქალაქეები, ავსტრალია, კანადა და აშშ-ის დარჩენის უმეტეს 90 დღე უნდა მიმართოს ხანგრძლივი ვიზა.

ევროკავშირის მოქალაქეებს პასპორტებით / პირადობის მოწმობები შეიძლება შევიდეს გერმანიაში თავისუფლად სამ თვემდე მოსაძებნად მუშაობა, ან ბიზნესს. ერთი კვირის განმავლობაში მოძიებაში მუდმივი საცხოვრებელი (არ სასტუმროში), თქვენ უნდა დარეგისტრირდეთ თქვენი მისამართი ადგილობრივ Residence სარეგისტრაციო სამსახური.

საკონტაქტო გერმანიის საელჩოს თქვენი ქვეყნის დაწვრილებითი გერმანიის ვიზის

სხვა Germany სავიზო ინფორმაცია

თუ შენი გერმანიაში სამუშაოს ძიება და განაცხადის გერმანია სავიზო და გერმანიაში მუშაობის ნებართვა წარმატებული თქვენ უნდა დაიწყოს ემზადება გერმანია გასაუბრება.

ნუ დაგავიწყდებათ შევხედოთ გერმანია კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.

შეამოწმეთ გასაუბრება გავაკეთოთ don'ts, გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდები. გაირკვეს, თუ რატომ არის ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ თქვენს გერმანიასთან სავიზო!