ჩეხეთის ვიზა

მუშაობა საზღვარგარეთ ჟღერს adventure ბევრი ადამიანი. თუმცა, სამუშაოს ძიება ჩეხეთში მოითხოვს უფრო მეტია ვიდრე უბრალოდ აშკარა ჩეხეთის CV წერა და თარგმანი, ის მოითხოვს საფუძვლიანი მომზადება. თქვენ წინაშე პრობლემა, რომელიც, ალბათ, კი არ მოვა თქვენი გონება, როდესაც თქვენ მიიღო გადაწყვეტილება მიიღოს საზღვარგარეთ დასაქმების.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად ჩეხეთის ვიზაზე გავლენის მოხდენა თქვენი თავგადასავლის შედეგით! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცხო საემიგრაციო წესებს და პრაქტიკას, სამუშაოს გამოყენების პროცედურებს, სამუშაოს შერჩევის ტენდენციებს და მენეჯმენტის კულტურას.

ყველაზე ვიზიტები ჩეხეთი უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს სამოქალაქო მიზნებს, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. ბოლო წლებში ჩეხეთის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტი და უსაფრთხოება
.

პასპორტი და ჩეხეთის ვიზა

პასპორტები

ყველა მოქალაქეების გარდა ევროკავშირის მოქალაქეებს ჩატარების სწორი ეროვნული პირადობის მოწმობა მოითხოვს მოქმედი პასპორტი მინიმუმ სამი თვის განმავლობაში მიღმა დაყოვნების. ზოგიერთი ევროკავშირის მოქალაქეებს შეიძლება საჭირო წარმოადგინოს მოქმედი პასპორტი, გარდა ეროვნული პირადობის მოწმობა.

ჩეხეთის ვიზა

ევროკავშირის მოქალაქეები არ მოითხოვენ რაიმე სახის ვიზიტს ჩეხეთში ნებისმიერი ტიპის ვიზიტისა და ყოფნისთვის. ამერიკის შეერთებული შტატების, კანადასა და მექსიკაში მცხოვრები მოქალაქეები არ მოითხოვენ ვიზას ვადით 90 დღემდე. ვიზები საჭიროა სამუშაოდ და გრძელდება 90 დღის განმავლობაში. სხვა მოქალაქეებმა შეამოწმონ მოთხოვნები ჩეხეთის საგარეო საქმეთა სამინისტროსთან.

სამუშაო ვიზის მიღება არ არის მოკლევადიანი საკითხი. სამუშაოს ვიზა მიიღონ მეტი 90 დღე დარჩა უფრო გართულებული და იღებს სადმე სამიდან ექვს თვემდე. მიუხედავად იმისა, რომ ყველაფერი ჩეხეთშია, ბევრი დოკუმენტია ჩართული. განსხვავებული წესები ვრცელდება ევროკავშირის მოქალაქეებსა და სხვა პირებზე.

დაუკავშირდით ჩეხეთის საელჩოს თქვენს ქვეყანაში, ჩეხეთის ვიზის შესახებ უფრო დეტალურად

სხვა ჩეხეთის ვიზა ინფორმაცია

ჩვენ იმედი გვაქვს, რომ თქვენი ჩეხეთის სამუშაო ძებნა უკვე წარმატებული და თქვენ გაქვთ ჩეხეთის ვიზა ერთად ჩეხეთის მუშაობის ნებართვა ძალიან. ასე რომ, თუ თქვენი ჩეხეთის სამოტივაციო წერილი და ჩეხეთის CV მზად ხართ, შეიძლება გავრცელება მათ თქვენი მომავალი დამსაქმებლები და დაიწყება ემზადება ჩეხეთის გასაუბრება.

ნუ დაგავიწყდებათ შევხედოთ ჩეხეთის კაბა კოდი იმიტომ, რომ, თუ როგორ კაბა არის ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.
შეამოწმეთ გასაუბრება რჩევები გავაკეთოთ და don'tsდა გაირკვეს, რატომ ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.
ასევე სწრაფად შევხედოთ გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდი.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ წარმატებებს ჩეხეთის ვიზა!