China სამუშაო ნებართვა

დასაქმება, სამუშაო ჩინეთში საჭიროა მეტი ჩინეთის მუშაობის ნებართვა, ჩინეთის ვიზა და მხოლოდ აშკარა ჩინეთის სამოტივაციო წერილი და ჩინეთის რეზიუმე წერა და თარგმანი - ამას საფუძვლიანი მომზადება. თქვენ წინაშე პრობლემა რომ ყველა ალბათობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ გადავწყვიტე დასაქმების ჩინეთში.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენა ჩინეთის სამუშაო ნებართვის შეიძლება ჰქონდეს შედეგად თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცხო საემიგრაციო წესებს და პრაქტიკას, სამუშაოს განაცხადის პროცედურებს, სამუშაოს შერჩევის ტენდენციებს და მენეჯმენტის კულტურას.

ყველაზე ვიზიტები China უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს სამოქალაქო მიზნებს, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. ბოლო წლებში ჩინეთის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტული ქსელების წინააღმდეგ.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტი და უსაფრთხოება
.

საპასპორტო და ჩინეთის მუშაობის ნებართვა

პასპორტები

პასპორტის მოქმედების ვადა უნდა იყოს არანაკლებ ექვსი თვით ერთი ან ორმაგი შესვლის დღიდან სამი თვის განმავლობაში იმ დღიდან, სავიზო საკითხი; მინიმუმ ცხრა თვით მრავალჯერადი entries ექვსი თვის განმავლობაში.

China სამუშაო ნებართვა

მოქმედი ვიზა არ არის საჭირო შესვლის და გასვლის ჩინეთი და უნდა იყოს მიღებული China საელჩოები და საკონსულოები თქვენს სამშობლოში გამგზავრებამდე ჩინეთში.

მნიშვნელოვანია, რომ მიიღოს წინასწარ სწორი სავიზო რომელიც გაძლევთ უფლებას მუშაობა ჩინეთში. არსებობს მკაცრი პროცედურები უცხოელებს, რომელთაც სურთ ვიზების ცხოვრება და მუშაობა ჩინეთში. ყველაზე მნიშვნელოვანი სავიზო კლასების უცხოელი მუშები არიან ბიზნესი / ოფიციალური ვიზიტი Visa, დასაქმების / სამუშაო ვიზა, და Resident ვიზა. არსებობს სხვა კლასების ვიზების ავიაკომპანია პილოტებს, მეზღვაურთა, დიპლომატები, ტურისტები, ოჯახის წევრებს, სტუდენტები და ჟურნალისტები.

ბიზნესი და სამუშაო ვიზები უნდა იყოს მიღებული ადრე შესვლის ჩინეთი და უამრავი საბუთებია საჭირო სავიზო განაცხადის. თუ უცხოელი მუშაობს სათანადო დასაქმების ნებართვა, საზოგადოებრივი უსაფრთხოების ოფიციალური პირები უფლებამოსილი შეწყვიტოს დასაქმებისა და დააჯარიმოს მუშაკი. სერიოზულ შემთხვევებში, საზოგადოებრივი უსაფრთხოების თანამდებობის აიძულებს უცხოეთში ქვეყნის დატოვება.

კონტაქტი ჩინეთის საელჩოს თქვენი ქვეყნის დაწვრილებითი China მუშაობის ნებართვა

სხვა China სამუშაო ნებართვის ინფორმაცია

ჩვენ იმედი გვაქვს, რომ თქვენი China სამუშაოს ძიება უკვე წარმატებული და თქვენ გაქვთ ჩინეთის ვიზა ერთად China მუშაობის ნებართვა ძალიან. ასე რომ, თუ თქვენი ჩინეთის სამოტივაციო წერილი და ჩინეთის რეზიუმე მზად ვართ, შეგიძლიათ გავრცელება მათ თქვენი მომავალი დამსაქმებლები და დაიწყება ემზადება China გასაუბრება.

ნუ დაგავიწყდებათ შევხედოთ ჩინეთის კაბა კოდი იმიტომ, რომ, თუ როგორ კაბა არის ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.
შეამოწმეთ გასაუბრება რჩევები გავაკეთოთ და don'tsდა გაირკვეს, რატომ ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.
ასევე სწრაფად შევხედოთ გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდი.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ წარმატებებს ჩინეთთან მუშაობის ნებართვით!