კანადის ვიზა

დასაქმება, სამუშაო კანადაში მეტია, ვიდრე კანადის სავიზო და მხოლოდ აშკარაა კანადაში სამოტივაციო წერილი და კანადაში რეზიუმე წერა და თარგმანი - ამას საფუძვლიანი მომზადება. თქვენ წინაშე პრობლემა რომ ყველა ალბათობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ გადავწყვიტე სამუშაოს საძიებო კანადაში.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენის კანადის ვიზა შეიძლება ჰქონდეს შედეგად თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცნობ საემიგრაციო წესების და პრაქტიკა, სამუშაო განაცხადის პროცედურების, სამუშაო შერჩევა ტენდენციები და მართვა კულტურა.

ყველაზე ვიზიტები კანადაში უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს სამოქალაქო მიზნებს, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. ბოლო წლებში ბრაზილიის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტი და უსაფრთხოება
.

პასპორტები და კანადის ვიზა

Passport

ყველა მოქალაქეების მოითხოვს მოქმედი პასპორტი მინიმუმ სამი თვის განმავლობაში მიღმა დაყოვნების.

კანადის ვიზა

სავიზო მოთხოვნები დამოკიდებული უცხო პირის მოქალაქეობა და მისი განკუთვნილი დაყოვნების კანადაში.

ნაციონალები მექსიკაში და ჩეხეთის რესპუბლიკის მოითხოვს ვიზები.

მნიშვნელოვანია, რომ მიიღოს წინასწარ სწორი სავიზო რომელიც გაძლევთ უფლებას მუშაობა კანადაში. არსებობს სხვადასხვა კატეგორიის ვიზა. თითოეულ კატეგორიაში განსხვავებული სისტემა გამოიყენება.

იმისათვის, რომ გახდეს მუდმივი რეზიდენტი კანადის და მიიღოს მიგრაციის სავიზო და კანადაში მუშაობის ნებართვა, განმცხადებლებს უნდა მოაგროვოთ გარკვეული რაოდენობის ქულა, სანამ ისინი განიხილება. ქულების დაჯილდოვდა საფუძველზე თანამშრომელი უნარი, განათლების, უნარ-ჩვევები, ასაკის და ენის ცოდნა.

პარამეტრები მოიცავს მუდმივ მიგრაციას ერთი ოთხი შესაძლებლობები:

  • საოჯახო მიგრაციის განმცხადებელს აქვს ნათესავი კანადაში სურვილი სპონსორობას მას.
  • გამოცდილი მიგრაციის მოსარჩელე უნდა ჰქონდეს ცოდნა ან სპეც, რომელიც ხელს შეუწყობს ეკონომიკის კანადაში. ეს ვიზა საფუძველზე განათლების, ინგლისური ან ფრანგული ენის ცოდნის, სამუშაო გამოცდილება, ჯანმრთელობის, ოჯახური მდგომარეობა და ფინანსები.
  • სამუშაო Sponsored მიგრაციის, როდესაც კომპანია აფინანსებს განმცხადებლის ნაბიჯი. სპონსორი კომპანია არის ყველაზე სწრაფი გზა ემიგრაციაში.
  • ლტოლვილის, ჰუმანიტარული და სპეციალური დახმარების პროგრამები.

საკონტაქტო კანადის საელჩო თქვენი ქვეყნის შესახებ დამატებითი ინფორმაციის კანადაში ვიზა

სხვა კანადაში სავიზო ინფორმაცია

ჩვენ იმედი გვაქვს, რომ თქვენი კანადაში სამუშაოს ძიება წარმატებულია და კანადა ვიზა გაქვთ კანადაში მუშაობის ნებართვა ძალიან. ასე რომ, თუ თქვენი კანადაში სამოტივაციო წერილი და კანადაში რეზიუმე მზად ვართ, შეგიძლიათ გავრცელება მათ თქვენი მომავალი დამსაქმებლები და დაიწყება ემზადება კანადაში გასაუბრება.

ნუ დაგავიწყდებათ შევხედოთ კანადაში კაბა კოდი იმიტომ, რომ, თუ როგორ კაბა არის ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.
შეამოწმეთ გასაუბრება რჩევები გავაკეთოთ და don'tsდა გაირკვეს, რატომ ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.
ასევე სწრაფად შევხედოთ გასაუბრება რჩევები და სხვა სამუშაოს ძიების უნარ-ჩვევები გვერდი.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ წარმატებებს კანადის ვიზა!