ბრაზილიის Visa

სამუშაოს ძიება ბრაზილია მოთხოვნის მეტი ბრაზილიაში სავიზო განაცხადის და მხოლოდ აშკარა ბრაზილიის სამოტივაციო წერილი და ბრაზილიის CV წერა და თარგმანი - ამას საფუძვლიანი მომზადება. თქვენ თვალწინ პრობლემა, რომელიც დიდი ალბათობით კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ დაინტერესდა ბრაზილიის სამუშაო.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენის ბრაზილიის ვიზა შეიძლება ჰქონდეს თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცნობ საიმიგრაციო წესები და პრაქტიკა, უცნაური სამუშაო პროგრამა, პროცედურების, უცნაური სამუშაო შერჩევა ტენდენციები და უცნაური მართვის კულტურა.

ყველაზე ვიზიტები Brazil უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს სამოქალაქო მიზნებს, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. ბოლო წლებში ბრაზილიის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტი და უსაფრთხოება
.

საპასპორტო და ბრაზილიის Visa

Passport

შესვლის ბრაზილია, პასპორტში არის საჭირო ყველა მოქალაქეები. პასპორტის მოქმედების ვადა უნდა იყოს არანაკლებ ექვსი თვით მიღმა თარიღი გამგზავრების ბრაზილია და უნდა ჰქონდეს არანაკლებ ერთი უფასო გვერდი საჭირო მარკების საფუძველზე ჩამოსვლის და გამგზავრების.

ბრაზილიის Visa

მსჯელობა ბრაზილიაში სავიზო შეუძლია მიიღოს ბევრი დრო. აქედან გამომდინარე, ჩვენ რეკომენდაციას დაწყებული თქვენი პრეპარატები ასევე წინასწარ.

თუ მოგზაურობთ ბრაზილიაში მოგზაურობას, შეიძლება არ მოითხოვოთ სავიზო ვადა დაახლოებით 90 დღემდე. ქვეყნები, რომლებიც არ მოითხოვენ სავიზო რეჟიმს, მოიცავს ევროპისა და ლათინური ამერიკის უმრავლესობას. ქვეყნები, როგორიცაა ამერიკის შეერთებული შტატები, კანადა, ავსტრალია და მექსიკა, თუმცა, მოითხოვს ვიზა ნებისმიერი მიზნით.

თქვენ უნდა გადაიხადოს გადასახადი, რომელიც განსხვავდება სხვადასხვა ქვეყანაში. ტურისტული ვიზა ღირებულება მერყეობს ეროვნების მიხედვით და რიგ შემთხვევებში ეფუძნება ურთიერთობას. თქვენ უნდა გადაიხადოს გადასახადი, რომელიც განსხვავდება სხვადასხვა ქვეყანაში. ტურისტული ვიზა ღირს $ 68.75 მოქალაქეები ავსტრალია, $ 106.25 მოქალაქეები კანადასა და მოქალაქეების USA pay $ 200.00.

ტურისტული და სატრანზიტო ვიზების ზოგადად ადვილად მისაღებად. ყველა სხვა ვიზები, რომლებიც ან დროებითი ან მუდმივი, მნიშვნელოვნად განსხვავდება ერთმანეთისაგან მათი ხანგრძლივობა და მოთხოვნებს, და მათ ბევრი დოკუმენტებზე და მოთმინება.

თქვენ უნდა მიიღოს თქვენი ბრაზილიის ვიზა წინასწარ ბრაზილიის საელჩოს ან საკონსულოს უახლოესი თქვენი საცხოვრებელი ადგილის მიხედვით. ვიზები არ შეიძლება მიღებული აეროპორტში ან პორტში. არ არსებობს "აეროპორტში ვიზების" და საიმიგრაციო ხელისუფლება უარს შესვლის ბრაზილიაში არავის არ გააჩნია მოქმედი ვიზა.

თუ თქვენ გჭირდებათ ვიზა ბრაზილია, შეასრულეთ შემდეგი:

  1. ბრაზილიის საკონსულო ითხოვს ვებსაიტზე ვიზის განაცხადის ფორმას. თქვენ უნდა შეავსოთ განაცხადი ონლაინში.
  2. ბეჭდვა, სრული და ხელი მოაწეროს ერთ გვერდზე "სავიზო რეჟიმის სახით მიწოდების მიღების".
  3. შევიკრიბოთ საჭირო დოკუმენტების კონკრეტული ტიპის ვიზა, რომ თქვენ გამოყენებით.
    1. Original პასპორტი
    2. Visa ფორმით მიწოდების მიღების
    3. ერთ-ერთი ბოლო 2x2 "ზომის სურათი:
      1. სურათი წინა სახე, წინააღმდეგ მიღებული ბარის off-თეთრი ან თეთრ ფონზე.
      2. მხოლოდ პროფესიონალურად გადაღებული ფოტოები მიიღება. დასკანირებული ნახატები არ მიიღება.
      3. ეს არ უნდა იყოს ხელმოწერილი უკან.
      4. გთხოვთ, წებოს ფოტო განაცხადის ფორმა, რომელიც მოიცავს ყუთი შორის ბარი კოდები. ნუ staple და არ გამოიყენოთ ფირზე.
      5. ფოტო არ არის ძველი შემდეგ 6 თვის განმავლობაში.
    4. წერილი საკუთარ თავს - ხელმოწერილი წერილი, თუ რატომ თქვენი მარშრუტი, როდესაც თქვენ უნდა სტუმრობენ და ტოვებენ ბრაზილია, იმ მიზნით, რომ თქვენი მოგზაურობა.
    5. თქვენი ხარჯების დასაფარავად დაფინანსების მტკიცებულება ბრაზილიაში, თქვენი განზრახვის ყოფნის ხანგრძლივობის მიუხედავად:
      1. ოფიციალური წერილი, კომპანიის თქვენ მუშაობა, რომელშიც თქვენი სახელი და დამადასტურებელი თქვენი მიმდინარე პოზიცია ერთად ყველაზე ბოლო paystub (ასეთის არსებობის შემთხვევაში). მოიცავს ასლი შრომითი ხელშეკრულების თუ ეს შესაძლებელია.
      2. და ერთ-ერთი შემდეგი:
        1. ასლი ბოლო ბანკის განაცხადი, სახელით ანგარიშის მფლობელი ან
        2. ასლი თქვენი უახლესი ცნობა საგადასახადო შეფასებას.
  4. თქვენი განაცხადის პაკეტი ბრაზილიის საელჩოს ან საკონსულოს უახლოესი თქვენი საცხოვრებელი ადგილი (ფოსტით, მესამე მხარის ან პირადად).

ტურისტული ვიზა ძალაშია ჩვეულებრივ 90 დღის გაცემის თარიღი, მიუხედავად იმისა, რომ ეს არის შეხედულებისამებრ ბრაზილიის საემიგრაციო ოფიციალური პირები. ტურისტული ვიზა შეიძლება გამოყენებულ იქნას მრავალი მასალა ფარგლებში მოქმედების ვადა. მას შემდეგ, რაც ბრაზილიაში, თქვენ შეძლებთ გააფართოვოთ თქვენი ყოფნის შემდგომი პერიოდის 90 დღის განმავლობაში, იმ პირობით, რომ თქვენ წარმოადგინოს განაცხადი მინიმუმ ორი კვირით ადრე გასვლის ვიზა.

სამუშაო სათანადო ვიზა ან overstaying სავიზო უკანონოა; თუ დაიჭირეს, თქვენ შეიძლება დაექვემდებაროს თავისუფლების აღკვეთა, ჯარიმა ან / და დეპორტაცია. თქვენ ასევე დაუშვეს ხელახლა შესვლის ამ ქვეყანაში.

გვახსოვდეს, რომ ბრაზილიაში, თქვენ ექვემდებარება ადგილობრივი კანონმდებლობის შესაბამისად. ჩვენება აბუჩად ბრაზილიის მთავრობის ოფიციალური პორტში შესვლის ან სხვაგან, არის სერიოზული დანაშაული.

ყველა უცხოელი ტურისტებისთვის უნდა შეავსონ პატარა საემიგრაციო ფორმა ჩამოსვლის, რომელიც უნდა დაესვას და დაუბრუნდება საემიგრაციო თანამდებობის პუნქტი. მნიშვნელოვანია, რომ შეინარჩუნოს ამ ფორმით გადასცემს უკან საემიგრაციო ჩინოვნიკები საფუძველზე ქვეყნიდან გასვლა. მისი თქმით, ბრაზილიის საელჩოს ვებ გვერდზე, სია, ვინც დაკარგავს ამ ფორმით უნდა მიიღოს კლირენსი ბრაზილიის ფედერალური პოლიციის ქვეყნის დატოვება და შეიძლება უნდა გადაიხადოს ჯარიმა.

გარდა ამისა, თუ თქვენ ახლახანს ეწვია გარკვეულ ქვეყნებში, მათ შორის ყველაზე ლათინური ამერიკის სხვა ქვეყნებში, შესაძლოა, თქვენ უნდა წარმოადგინოს, ამით ბარათი, რომელშიც აღნიშნულია თუ არა ყვითელი ცხელების inoculation ან თქვენ შეიძლება არ დაიშვება ბორტზე თვითმფრინავი და შემოსვლა. შეამოწმეთ ბრაზილიის საელჩოს დამატებითი ინფორმაცია.

შეამოწმოთ თქვენი ავიაკომპანია იმ შემთხვევაში, თუ დამაკავშირებელი რეისების საზღვარგარეთ, როგორც ნაწილი თქვენი მოგზაურობა ბრაზილიაში. ეს შეიძლება იყოს იმ შემთხვევაში, რომ ქვეყნებში გადის მიემართებოდა თქვენს დანიშნულების შეიძლება მოითხოვოს ცალკე სატრანზიტო ვიზა.

გაითვალისწინეთ, რომ სავიზო რეჟიმის ექვემდებარება ცვლილებებს. კონტაქტი საკონსულოს ან საელჩო ბრაზილიის თქვენს ქვეყანაში დამატებითი ინფორმაცია ბრაზილიის ვიზა

სხვა ბრაზილიაში სავიზო ინფორმაცია

როდესაც თქვენი ბრაზილიის სამუშაოს ძიება წარმატებით მიმართონ ბრაზილია ვიზა, ბრაზილიის მუშაობის ნებართვა და დაიწყოს ემზადება ბრაზილიის გასაუბრება.

ნუ დაგავიწყდებათ შევხედოთ ბრაზილიის კაბა კოდი იმიტომ, რომ როგორ კაბა არის ერთ ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.
შეამოწმეთ გასაუბრება რჩევები გავაკეთოთ და don'tsდა გაირკვეს, რატომ ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ წარმატებებს ბრაზილიის ვიზა.