ბელგიის ვიზა

ვაკანსიები ბელგიაში ბელგიაზე მეტი ვიზა და მხოლოდ აშკარაა ბელგიის სამოტივაციო წერილი და ბელგიის CV წერა და თარგმნა - ეს მოითხოვს ფრთხილად მომზადება. თქვენ წინაშე პრობლემა, რომელიც ყველა ალბათობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ გადაწყვიტა, რომ ცდილობენ დასაქმების ბელგიაში.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენის ბელგიის ვიზა შეიძლება ჰქონდეს საბოლოო ჯამში თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცნობ საემიგრაციო წესების და პრაქტიკა, სამუშაო განაცხადის პროცედურების, სამუშაო შერჩევა ტენდენციები და მართვა კულტურა.

ყველაზე ვიზიტები ბელგია უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს სამოქალაქო მიზნებს, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. ბოლო წლებში ბელგიის ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტი და უსაფრთხოება
.

საპასპორტო და ბელგიის ვიზა

Passport

ყველა მოქალაქეების გარდა ევროკავშირის მოქალაქეებს ჩატარების სწორი ეროვნული პირადობის მოწმობა მოითხოვს მოქმედი პასპორტი მინიმუმ სამი თვის განმავლობაში მიღმა დაყოვნების. ზოგიერთი ევროკავშირის მოქალაქეებს შეიძლება საჭირო წარმოადგინოს მოქმედი პასპორტი, გარდა ეროვნული პირადობის მოწმობა.

ევროკავშირის მოქალაქეებს პასპორტებით უფასოა მოსვლა და წასვლა, მაგრამ ისინი უნდა დარეგისტრირდნენ ადგილობრივი პოლიციის განყოფილებაში ან ქალაქის დარბაზი რვა დღის განმავლობაში ჩამოსვლა. ბავშვები უნდა იყოს რეგისტრირებული. პერიოდი მათი ყოფნის (მეტი ან ნაკლები სამი თვე) ბელგიაში და მათი მოცულობა (თანამშრომელი, აბიტურიენტი, ოჯახის წევრი), რომელიც განსაზღვრავს, თუ ბინადრობის ნებართვა საჭიროებს გაიცემა.

ბელგიის ვიზა

წლის მარტიდან 1995, შენგენის ხელშეკრულება არეგულირებს ბელგიის სავიზო განაცხადის პროცესს. შენგენის ვიზები, განურჩევლად წევრი ქვეყნის საკითხები, მათ, მოქმედებს ყველა წევრი ქვეყნის მოკლე ყოფნის, მაგრამ არა უმეტეს 90 დღე.

გასული ბელგიის ვიზა თუმცა არ იძლევა გარანტიას შესვლის ბელგიაში. საბოლოო გადაწყვეტილების მიღებამდე წერტილი შესვლის ბელგიაში პირობები, რომ:

"მგზავრის ამართლებს მიზანი და პირობები განკუთვნილი ყოფნის, და საარსებო საშუალებების, როგორც ხანგრძლივობა განკუთვნილი ყოფნის და დაბრუნების ან მისი წარმოშობის ქვეყნის ან ტრანზიტის მესამე ქვეყანაში, სადაც მგზავრის არის გარკვეული, რომ აღიარა, ან პოზიცია შეიძინოს ისეთი საშუალებებით, კანონიერად "და სხვა უსაფრთხოების პირობებში. "მოთხოვნების ვიზა მოკლევადიანი რჩება ... არ ითვალისწინებს დასაქმების ან თვითდასაქმებული საქმიანობაში".

და ბოლოს, "მგზავრის უნდა ჰქონდეს სამოგზაურო დაზღვევა, რომელიც მოიცავს, მინიმუმ € 30,000, ნებისმიერი ხარჯები შედეგად სამედიცინო დახმარების და რეპატრიაციის ჯანმრთელობის მდგომარეობის გამო".

საკონტაქტო საელჩოს ბელგიაში თქვენი ქვეყნის შესახებ დამატებითი ინფორმაციის ბელგიის ვიზა

სხვა ბელგიის ვიზა ინფორმაცია

თუ შენი ბელგიის სამოტივაციო წერილი და ბელგიის CV მზადაა, გაავრცელოთ თქვენი პერსპექტიული დამსაქმებლები. როდესაც თქვენი ბელგიის სამუშაო ძიება წარმატებით მიმართონ ბელგია ვიზა, ბელგიაში მუშაობის ნებართვა და დაიწყოს ემზადება ბელგიის გასაუბრება.

ნუ დაგავიწყდებათ შევხედოთ ბელგიის კაბა კოდი იმიტომ, რომ, თუ როგორ კაბა არის ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.

შეამოწმეთ გასაუბრება რჩევები გავაკეთოთ და don'tsდა გაირკვეს, რატომ ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

წარმატებებს გისურვებთ თქვენი ბელგიასთან ვიზა!