არგენტინის მუშაობის ნებართვა

ვაკანსიები არგენტინაში მოითხოვოს მეტი ვიდრე არგენტინის მუშაობის ნებართვა და მხოლოდ აშკარა არგენტინის სამოტივაციო წერილი და არგენტინის CV წერა და თარგმანი - ისინი ითხოვენ საფუძვლიანი მომზადება. თქვენ თვალწინ პრობლემა, რომელიც ყველა ალბათობა კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ დაინტერესდა მუშაობა არგენტინაში.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენის არგენტინის მუშაობის ნებართვა შეიძლება ჰქონდეს საბოლოო შედეგი თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცნობ საემიგრაციო წესების და პრაქტიკის, უცნაური სამუშაო პროგრამა პროცედურები, უცნაური სამუშაო შერჩევა ტენდენციები და უცნაური მართვის კულტურა.

ყველაზე ვიზიტები Argentina უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს სამოქალაქო მიზნებს, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. ბოლო წლებში, არგენტინელმა ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტი და უსაფრთხოება
.

საპასპორტო და არგენტინის მუშაობის ნებართვა

Passport

შესვლის არგენტინა, პასპორტში არ არის საჭირო ყველა მოქალაქეები. პასპორტის მოქმედების ვადა უნდა იყოს არანაკლებ ექვსი თვით მიღმა თარიღი გამგზავრების არგენტინა და უნდა ჰქონდეს არანაკლებ ერთი უფასო გვერდი საჭირო მარკების საფუძველზე ჩამოსვლის და გამგზავრების.

არგენტინის მუშაობის ნებართვა

მსჯელობა არგენტინელი სავიზო შეუძლია თუნდაც რამდენიმე თვის განმავლობაში. არგენტინის ბიუროკრატიული ქვეყანაში. ჩვენ რეკომენდაციას დაწყებული თქვენი პრეპარატები გარკვეული დრო წინასწარ. პროგრამები სამუშაოდ ან სასწავლებლად ვიზები უნდა იყოს ინიცირებული თქვენი დამსაქმებლის ან უნივერსიტეტის არგენტინაში და მათ შეუძლიათ მიიღონ დიდი ხნის განმავლობაში უნდა შესრულდეს. ველით ხანგრძლივი დაგვიანების ხელისუფლებასთან არგენტინაში.

სირთულის გამო საემიგრაციო წესების არგენტინაში და ისინი ხშირი ცვლილება, ძნელია სრულ ინფორმაციას ყველა სიტუაციაში. ეს სახელმძღვანელო მისაღებად თქვენ დაიწყო.

არგენტინა არც შეზღუდვები არც კვოტები დასაქმების უცხოელები, რადგან ისინი ასრულებენ საემიგრაციო წესების, რაც იმას ნიშნავს, რომ ისინი უნდა მოქმედი ბინადრობის ნებართვა.

ტურისტული ვიზა შესვლის მოქმედებს 90 დღის განმავლობაში. ისინი შეიძლება გაგრძელდეს მხოლოდ ერთხელ შემდგომი 90 დღის ღირებულება AR $ 100. Proof of შემდგომი მოგზაურობა და უკან დასაბრუნებელი ბილეთი შეიძლება საჭირო - ზოგჯერ ადრე ინტერნატის თვითმფრინავი.

დეკემბერი 28, 2012, ადრე ჩამოსვლის არგენტინა, დიდი ბრიტანეთი, ავსტრალიის, კანადის და აშშ მოგზაურებს უნდა გადაიხადოს (დამოკიდებულია მოქალაქეობის მდე $ 150) ნაცვალგების მოსაკრებლის გადახდა საკრედიტო ბარათით ონლაინ მეშვეობით Provincia Pagos ნახვა. ვინც გადაიხდის ონლაინ მოუწევს ბეჭდვა მიღების და წარადგინოს იგი არგენტინის საემიგრაციო ოფიცერი დროს ჩანაწერი. საფასური მოქმედებს ათი წლის განმავლობაში, გადახდის თარიღი და მრავალჯერადი entries.

თქვენ უნდა მიმართონ ბინადრობის ნებართვა, თუ გსურთ მუშაობა (გადახდილი ან გადაუხდელი) არგენტინაში. სტაჟირება ითვლება მუშაობა, ამიტომ მუშაობის ნებართვა / ვიზა არ არის საჭირო.

როცა არგენტინაში, ყველაზე ეფექტური მეთოდი მოძიებაში საქმეა ფეხით და ითხოვენ. თუმცა, არგენტინის დამსაქმებლები, რომლებიც ექვემდებარებიან მძიმე ჯარიმები თუ მათ აყვანის უკანონოდ, არ გთავაზობთ სამუშაოს უცხოელი, რომელმაც არ გააჩნიათ მოქმედი Argentina მუშაობის ნებართვა.

დროებითი სამუშაო ადგილები, როგორიცაა მუშაობის trendy ბარი ან რესტორანი და მუშაობა, "შავი" არასდროს ისარგებლოს თქვენ მუშაობის ნებართვა. გარდა ამისა, ასეთი არაოფიციალური დასაქმების შეიძლება საკმაოდ ხშირად გამოიწვიოს ექსპლუატაციის პირობები. თუ თქვენ დაიჭირეს, თქვენ შეიძლება მოხვდა hefty ჯარიმები ან თუნდაც აკრძალული ქვეყნიდან.

როცა არგენტინის გადადგას შემდეგი ნაბიჯები მიიღოს არგენტინის მუშაობა სავიზო:

მიმართოს მუშაობის ნებართვა / ვიზა გჭირდებათ:

  • პასპორტში მინიმუმ მოქმედების წელიწადნახევრის შემდეგ ვიზა გაიცემა (მოქმედი ტურისტული ვიზა ბეჭედი),
  • არგენტინის სისხლის სამართლის ფონის შემოწმება საწყისი Registro Nacional de Reincidencia for 80 Pesos,
  • მთავარი ქვეყანა სისხლის სამართლის ფონის შემოწმება, თარგმნილია ესპანეთის მიერ ნაფიცი თარჯიმანი,
  • შემოწმების Residence არგენტინაში (Certificado de DOMICILIO) თქვენი ადგილობრივი პოლიციის განყოფილებაში 10 Pesos,
  • ორი ფერი პასპორტის ფოტოები (4x4; თეთრ ან ცისფერ ფონზე, ¾ პროფაილის მარჯვენა მხარეს),
  • დაბადების მოწმობა, თარგმნილია ესპანეთის მიერ ნაფიცი თარჯიმანი,
  • შრომითი ხელშეკრულება მომავალ დამქირავებელს არგენტინაში. ეს არის ხელმოწერილი წერილი, სადაც თქვენი მომავალი დამსაქმებელი ამბობს, რომ ს / ის აპირებს აყვანის თქვენ მინიმუმ ერთი წელი. ეს უნდა იყოს ხელმოწერილი და დამოწმებული ნოტარიულად.
  • 600 Pesos (დაახლოებით 200 ევრო) სამუშაოს სავიზო განაცხადის ხარჯები.

1. ეწვიეთ საემიგრაციო ოფისი:

  • დაინიშეთ ონლაინ რეჟიმში Dirección Nacional de Migraciones ონლაინ ან დარეკეთ 0800-666-0055.
  • თქვენთან ერთად ყველა დოკუმენტებზე ზემოთ ჩამოთვლილი. მას შემდეგ, რაც ამტკიცებს, ხელმოწერილი და ბეჭდით თქვენ უნდა გადაიხადოს გადასახადი. მაშინ თქვენ მიიღებთ "Residencia Precaria", რომელიც არის დროებითი სამუშაო ვიზა მოქმედებს 30 დღის განმავლობაში. დროებითი სამუშაო ვიზა საშუალებას გაძლევთ ოფიციალურად დაიწყება მუშაობა თქვენი დამსაქმებელი სანამ მიიღოს ფაქტობრივი სამუშაო ვიზა.

2. ოფიციალურად დაწყება სამუშაო:

  • მიიღეთ თქვენი დროებითი სამუშაო ვიზა თქვენი დამსაქმებელი ამიტომ კომპანია ოფიციალურად აყვანის თქვენ.
  • კომპანიას შეუძლია რეგისტრაცია თქვენ AFIP (ადმინისტრაცია ფედერალური de Ingresos Públicos) ასე, რომ თქვენ Cuil (ოფიციალური მუშაობის ნომერი მსგავსი სოციალური უსაფრთხოების ნომერი, აშშ და ეროვნული დაზღვევის ნომერი ბრიტანეთში ან SIN ნომერი კანადა).

3. მეორე საემიგრაციო ოფისი ვიზიტი:

  • მას შემდეგ, რაც ოფიციალურად დაიწყოს მუშაობა თქვენი დამსაქმებელი და მიიღო AFIP (ადმინისტრაცია ფედერალური de Ingresos Públicos), თქვენ უნდა დაბრუნდეს საიმიგრაციო სამსახური და წარადგინოს თქვენი ოფიციალური დოკუმენტები AFIP. ამის შემდეგ ისინი მოგცემთ თქვენი ოფიციალური სამუშაო ვიზა ძალაშია ერთი წლის განმავლობაში!
  • სამუშაო ვიზა არ არის შტამპი თქვენი პასპორტი, მაგრამ რამდენიმე გვერდს stapled ერთად. სამწუხაროდ, თქვენ უნდა შეინარჩუნოს მათ ერთად თქვენი პასპორტი, როცა შემოსვლა ან გასვლა და ქვეყნის შენარჩუნება მათ უსაფრთხო!

საკონტაქტო საელჩოს Argentina თქვენი ქვეყნის დამატებითი ინფორმაცია არგენტინის მუშაობის ნებართვა

სხვა Argentina სამუშაო ნებართვის ინფორმაცია

თუ შენი არგენტინის სამუშაოს ძიება და განაცხადი არგენტინის ვიზა და არგენტინის მუშაობის ნებართვა წარმატებული თქვენ უნდა დაიწყოს ემზადება არგენტინის გასაუბრება.

ნუ დაგავიწყდებათ შევხედოთ არგენტინის კაბა კოდი იმიტომ, რომ, თუ როგორ კაბა არის ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ატრიბუტი მიმდინარეობს დაქირავებული.
შეამოწმეთ გასაუბრება რჩევები გავაკეთოთ და don'tsდა გაირკვეს, რატომ ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ წარმატებებს არგენტინის მუშაობის ნებართვა.