არგენტინის Visa

ვაკანსიები არგენტინაში მოითხოვოს მეტი ვიდრე არგენტინის სავიზო განაცხადის და მხოლოდ აშკარა არგენტინის სამოტივაციო წერილი და არგენტინის CV წერა და თარგმანი - ამას საფუძვლიანი მომზადება. თქვენ თვალწინ პრობლემა, რომელიც დიდი ალბათობით კი არ გადაკვეთს თქვენი გონება, როდესაც თქვენ დაინტერესდა სამუშაო არგენტინაში.

არ მიიღოს ძალიან მსუბუქად გავლენის არგენტინის ვიზა შეიძლება ჰქონდეს თქვენი თავგადასავალი! მაგალითად, თქვენ განიცდიან უცნობ საემიგრაციო წესების და პრაქტიკის, უცნაური სამუშაო პროგრამა პროცედურები, უცნაური სამუშაო შერჩევა ტენდენციები და უცნაური მართვის კულტურა.

ყველაზე ვიზიტები Argentina უსიამოვნოა, მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს განურჩეველი ტერორისტული თავდასხმების რისკი, რაც შეიძლება ეწინააღმდეგებოდეს სამოქალაქო მიზნებს, მათ შორის, რომლებიც იმყოფებოდნენ ექსპატრიანტებსა და უცხოელ მოგზაურებს, როგორიცაა რესტორნები, სასტუმროები, კლუბები და სავაჭრო ობიექტები. ბოლო წლებში, არგენტინელმა ხელისუფლებამ ჩაატარა მთელი რიგი გამოძიებები და ოპერაციები ტერორისტულ ქსელებთან მიმართებაში.
თქვენ უნდა განახორციელოს მაღალი დონის უსაფრთხოების ცნობიერების და მონიტორინგი ადგილობრივი საინფორმაციო მაუწყებლობა და საკონსულო შეტყობინებები. მიღების ადგილობრივი კონტაქტების სწრაფად და ეძებს მხარდაჭერა სხვა ემიგრანტებთან მნიშვნელოვნად გაზრდის თქვენი კომფორტი და უსაფრთხოება
.

საპასპორტო და არგენტინის Visa

Passport

შესვლის არგენტინა, პასპორტში არ არის საჭირო ყველა მოქალაქეები. პასპორტის მოქმედების ვადა უნდა იყოს არანაკლებ ექვსი თვით მიღმა თარიღი გამგზავრების არგენტინა და უნდა ჰქონდეს არანაკლებ ერთი უფასო გვერდი საჭირო მარკების საფუძველზე ჩამოსვლის და გამგზავრების.

არგენტინის Visa

სავიზო მოთხოვნები დამოკიდებული უცხო პირის მოქალაქეობა და მისი განკუთვნილი დაყოვნების არგენტინაში.

Proof of შემდგომი მოგზაურობა და უკან დასაბრუნებელი ბილეთი შეიძლება საჭირო - ზოგჯერ ადრე ინტერნატის თვითმფრინავი.

Travelers არ დარჩენის მეტი ექვსი საათის განმავლობაში აეროპორტში ელოდება აკავშირებს საერთაშორისო ფრენების არ უნდა გაიაროს საიმიგრაციო კონტროლის ან მიმართონ ვიზა.

მარტოხელა მშობლები და მოზარდები მოგზაურობა ბავშვებთან ერთად უნდა იცოდეს, რომ არგენტინის მოითხოვს მტკიცებულება, რომ მშობლები არ მიეცა ნებართვა ბავშვის შესვლის ან დატოვონ ქვეყანა.

შეამოწმეთ თქვენი ავიაკომპანია იმ შემთხვევაში, თუ დამაკავშირებელი რეისების საზღვარგარეთ, როგორც ნაწილი თქვენი მოგზაურობა არგენტინაში. ეს შეიძლება იყოს საქმე, რომ ქვეყანაში გადის მიემართებოდა თქვენი დანიშნულების შეიძლება მოითხოვოს ცალკე სატრანზიტო ვიზა.

საყოველთაოდ გაცემული სახის ვიზები არიან:

  • ბიზნეს ვიზა - მაგალითად: კომერციულად ორიენტირებული საქმიანობა, კომპანია შეხვედრები, გამოფენები, მოლაპარაკება, მარკეტინგული კვლევა)
  • ჟურნალისტი Visa
  • პროფესიული ვიზა - მაგალითად: არ არის კომერციულად ორიენტირებული საქმიანობა, აუდიტორები, ექსპერტები, ტრენინგის, კონფერენციები, მხატვრული, კულტურული, რელიგიური, სპორტული, სამეცნიერო და ტექნიკური საქმიანობის,
  • სტუდენტური ვიზა
  • ტურისტული ვიზა

თქვენ შეუძლიათ მიიღონ ყველა ზემოთ ვიზების არგენტინის საელჩოები და საკონსულოები.

გამოყენებისას არგენტინის ვიზა, ყველაზე ხშირად, თქვენ უნდა უზრუნველყოს:

  • პასპორტის მოქმედების მინიმუმ 1 წლის შემდეგ ვიზა გაიცემა,
  • ოთხი სტანდარტული ზომის პასპორტის ფოტო (4x4; სასურველია ღია ლურჯი ფონის ¾ პროფაილის მარჯვენა მხარეს),
  • ორი შევსებული აპლიკაციის ფორმა,
  • დამოწმებული დაბადების მოწმობის საერთაშორისო ფორმით ან დაბადების მოწმობა, თარგმნილია ესპანეთის მიერ ნაფიცი თარჯიმანი,
  • მთავარი ქვეყანა სისხლის სამართლის ფონის შემოწმება, თარგმნილია ესპანეთის მიერ ნაფიცი თარჯიმანი,
  • სამედიცინო განაცხადი (ამ ფორმით მიერ გაცემული საკონსულო),
  • გადახდის საფასური.

მსჯელობა არგენტინელი სავიზო შეუძლია ბევრი დრო. არგენტინის ბიუროკრატიული ქვეყანაში. აქედან გამომდინარე, ჩვენ რეკომენდაციას დაწყებული თქვენი პრეპარატები ასევე წინასწარ. პროგრამები, მათ შორის, სამუშაო ვიზა და სასწავლო ვიზა უნდა იყოს ინიცირებული თქვენი დამსაქმებლის ან უნივერსიტეტის არგენტინაში. ეს პროგრამა შეუძლია დიდი ხნის განმავლობაში უნდა შესრულდეს. ველით ხანგრძლივი დაგვიანების ხელისუფლებასთან არგენტინაში.

ტურისტული ვიზა შესვლის მოქმედებს 90 დღის განმავლობაში. ისინი შეიძლება გაგრძელდეს მხოლოდ ერთხელ შემდგომი 90 დღის ღირებულება ofAR $ 100. Proof of შემდგომი მოგზაურობა და უკან დასაბრუნებელი ბილეთი შეიძლება საჭირო - ზოგჯერ ადრე ინტერნატის თვითმფრინავი.

დეკემბერი 28, 2012, ადრე ჩამოსვლის არგენტინა, დიდი ბრიტანეთი, ავსტრალიის, კანადის და აშშ მოგზაურებს უნდა გადაიხადოს (მდე $ 150 - დამოკიდებულია ეროვნების) ნაცვალგების მოსაკრებლის გადახდა საკრედიტო ბარათით ონლაინ მეშვეობით Provincia Pagos ნახვა. ვინც გადაიხდის ონლაინ მოუწევს ბეჭდვა მიღების და წარადგინოს იგი არგენტინის საემიგრაციო ოფიცერი დროს ჩანაწერი. საფასური მოქმედებს ათი წლის განმავლობაში, გადახდის თარიღი და მრავალჯერადი entries.

გაითვალისწინეთ, რომ სავიზო რეჟიმის ექვემდებარება ხშირი ცვლილება. საკონტაქტო საელჩოს Argentina თქვენი ქვეყნის დამატებითი ინფორმაცია არგენტინის ვიზა.

საკონტაქტო საელჩოს Argentina თქვენი ქვეყნის დამატებითი ინფორმაცია არგენტინის ვიზა

სხვა Argentina სავიზო ინფორმაცია

თუ შენი არგენტინის სამუშაოს ძიება და განაცხადის არგენტინის ვიზა და არგენტინის მუშაობის ნებართვა / ვიზა წარმატებული თქვენ უნდა დაიწყოს ემზადება არგენტინის გასაუბრება.

შეამოწმეთ გასაუბრება რჩევები გავაკეთოთ და don'tsდა გაირკვეს, რატომ ხალხი არ დაქირავებული არსებული სამუშაო ადგილები.

გარდა ამისა, საერთაშორისო ინფორმაცია, სამსახურის ძებნა, სავიზო, სამუშაო ნებართვა, სამოტივაციო წერილი, CV & რეზიუმე, გასაუბრება და კაბა კოდი გვერდებზე თქვენ ნახავთ ბევრი სასარგებლო რჩევები საზღვარგარეთ სამუშაოს მაძიებელთა.

გისურვებთ წარმატებებს არგენტინის ვიზა.